Gorenje W9564P/I – masina de spalat rufe cu un raport calitate-pret foarte bun!

Dotata in special cu motorul puternic Inverter PowerDrive, senzorul TotalWeightControl si tehnologia SensoCare, masina de spalat rufe cu incarcare frontala Gorenje W9564P/I este recomandata tuturor celor care isi doresc haine perfect curate, la un consum minim de resurse. Aceasta impresioneaza printr-un design elegant, clasa energetica A+++, display digital de tip LED foarte intuitiv, o viteza mare de centrifugare, 23 de programe speciale de spalare si o capacitate foarte buna de incarcare.

Designul modern si foarte atragator al masinii de spalat rufe marca Gorenje se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa, gratie carcasei elegante de culoare alba, display-ului digital de tip LED, tamburului din otel inoxidabil si a hubloului transparent cu o deschidere standard spre stanga. Clasa de eficienta energetica A+++ ofera un consum redus de energie electrica si totodata de apa, inregistrand astfel un consum energetic de numai 0,77 kWh pe ciclu de spalare, respectiv un consum mediu anual de apa de 10780 de litri.

PROMOȚIE Gorenje W9564P/I, 9 kg, 1600 rpm, A+++, Alb – verifică preț

Tehnologia SensoCare asigura o spalare perfecta a fiecarui tip de material, prin intermediul unei combinatii optime de temperatura, cantitate de apa, timp si viteza de rotatie. Senzorul TotalWeightControl ajusteaza toti parametrii de spalare la cantitatea de rufe din tambur, oferind astfel un consum optim de apa si energie electrica. Motorul puternic Inverter PowerDrive nu are perii, ceea ce elimina tensiunea mecanica, frecarea si/sau uzura, obtinand asadar rezultate excelente la spalare, fara a consuma prea multe resurse.Gorenje W9564P I

Masina de spalat rufe Gorenje W9564P/I dispune de o viteza foarte mare de centrifugare de maxim 1600 de rotatii pe minut, un numar de 23 de programe speciale de spalare (Rapid, Extra-Clatire, Bumbac, Lana, Sintetice, Clatire intensiva, Delicate, Mix, Spalare manuala si Sport), precum si de o capacitate generoasa de incarcare de pana la 9 kilograme, oferindu-va asadar posibilitatea de a va putea bucura de o spalare rapida si foarte eficienta a tuturor rufelor dumneavoastra, intr-un singur ciclu de spalare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT