Gorenje WD94141 – masina de spalat rufe accesibila cu uscator si specificatii excelente!

Ideala pentru o singura persoana sau o familie medie si chiar cu mai multi membri, masina de spalat rufe cu uscator Gorenje WD94141 este probabil una dintre cele mai bune modele similare de pe piata, din categoria sa de pret, remarcandu-se printr-un raport calitate-pret incredibil. Aceasta vine in principal cu un design elegant, tehnologiile SensoCARE si TotalWeightControl, un numar de 17 programe speciale de spalare si o capacitate foarte buna de spalare/uscare, toate acestea la un pret excelent.

Designul sau este unul clasic, dar care ofera un aspect modern pentru a se face remarcata oriunde o veti amplasa, potrivindu-se de asemenea in orice loc din baia sau bucataria dumneavoastra. La exterior, aceasta beneficieaza de o carcasa eleganta de culoare alba, o cuva din Carbotech, un tambur rezistent si spatios de 60 de litri, fabricat din otel inoxidabil, dar si un hublou transparent cu diametrul de 33 centimetri si o deschidere standard de la dreapta spre stanga la un unghi de 180 de grade.

PROMOȚIE Gorenje WD94141, 1400 rpm, 9 kg Spalare, 6 kg Uscareator G – verifică preț

Masina de spalat rufe de la Gorenje este incadrata in clasa de eficienta energetica A pentru un consum cat mai redus de energie electrica si totodata de apa, inregistrand asadar un consum energetic anual de doar 224 kWh si de numai 0,9 kWh pe ciclu de spalare, respectiv un consum anual de apa de maxim 9600 de litri. In plus, sistemul de senzori SensorIQ ajusteaza automat cantitatea de apa si timpul de spalare pentru fiecare program in parte, rezultand o spalare inteligenta si un consum minim de resurse.Gorenje WD94141

Tehnologia SensoCare asigura in mod constant o combinatie optima de temperatura si cantitate de apa, timp de spalare si viteza de rotatie, ceea ce va permite sa va bucrati de o spalare eficienta si de cea mai buna calitate a tuturor rufelor dumnevoastra, indiferent de tipul de material. Tehnologia TotalWeightControl optimizeaza toti parametrii de spalare la cantitatea de rufe din interiorul tamburului, beneficiind astfel de un consum redus de energie si o spalare rapida si foarte silentioasa.

Masina de spalat rufe cu uscator Gorenje WD94141 dispune de o viteza mare de centrifugare de maxim 1400 de rotatii pe minut, o capacitate foate buna de uscare de 6 kilograme, un numar de 17 programe speciale de spalare si nu in ultimul rand de o capacitate generoasa de spalare de pana la 9 kilograme, oferindu-va asadar posibilitatea de a spala rapid si foarte eficient o cantitate ridicata de rufe, intr-un singur ciclu de spalare. Cu toate acestea, masina de spalat mai include un display LCD, functiile speciale de anti-sifonare si Autodrain, un filtru de auto-curatare, sistem de detectare a spumei si multe altele.

Comentarii

Leave a reply

Review IT