REVIEW: Sistem de navigatie + camera video integrata GPS Mio MiVue Drive 60 LM – Cu cameră video integrată!

  Review Sistem de navigatie GPS Mio MiVue Drive 60 LM

Sistemul de navigație interactiv cu camera video integrată GPS Mio MiVue Drive 60 LM, reprezintă o soluție unică all-in-one, ce stabilește un nou standard în lumea navigației auto și a camerelor de bord. Cu acest companion de drum complet echipat, ești ghidat până la destinație de sistemul de navigație practic și ușor de utilizat. În același timp, camera înregistrează fiecare minut al călătoriei tale în rezoluție clară Full HD. Astfel, în caz de accident, vei avea întotdeauna dovada a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat pe drum.

 Preț Sistem de navigatie GPS Mio MiVue Drive 60 LM

Sistemul de navigație GPS Mio MiVue Drive 60 LM are un preț destul de mare, însă raportul preț calitate este foarte bun. Spunem acest lucru, deoarece GPS Mio MiVue Drive 60 LM este un dispozitiv all in one foarte inteligent. La cumpărare nu beneficiază de accesorii incluse în preț.

Vezi preț – GPS Mio MiVue Drive 60 LM

 Caracteristici

Pe partea frontală  GPS-ul MiVue Drive 60 este dotat cu caracteristici premium, și mai mult decât atât, vine cu actualizările hărții de viață. În plus față de hărți, sunt incluse și date privind camera de siguranță pentru durata de viață a dispozitivului. Astfel, vei ști mereu unde să conduci cu atenție sporită. Nu în ultimul rând, acest dispozitiv inteligent, vine cu sisteme integrate avansate de asistență pentru conducătorii auto.

Aceasta înseamnă că există două caracteristici de siguranță care te susțin pe drum. Unul dintre ele este sistemul de avertizare la ieșirea de pe benzile de circulație. Al doilea, este sistemul de avertizare în caz de coliziune frontală. Aceste două caracteristici adaugă o mare valoare de siguranță dispozitivului, deoarece LDWS te avertizează în cazul în care mașina ta se îndepărtează de pe banda sa.

Display: GPS Mio MiVue Drive 60 LM are un ecran extraordinar de 6,2 inch și oferă o navigație de înaltă calitate și o cameră integrată Full HD de 1080p/30fps. Camera de navigație rulează simultan cu sistemul de navigație fără probleme. Astfel, este captat fiecare moment, fără a opri direcțiile traseului. Alege pur și simplu opțiunea „cameră” din meniul principal sau din ecranul hărții pentru a comuta la camera integrată. MiVue Drive 60 are o lentilă de sticlă de înaltă calitate, cu un câmp larg de vizualizare, de 130 grade și o deschidere F2.0. Când apeși buton pentru a face o fotografie cu camera foto, se deschide o diafragmă din obiectiv. Astfel este permis ca lumina să interfereze cu senzorul de imagine.

Hardware: GPS Mio MiVue Drive 60 LM  beneficiază de sistemul de operare Windows CE 6.0. Pentru memorare are inclus un slot Micro SD cu o capacitate maximă de 64 GB.

Procesor: MStar cu frecvența de 800 MHz, acesta fiind unul dintre cele mai bune procesoare. 

Harti: Harta întregii Europe

Audio-video: dispune de vizualizare foto și video recorder DVR.

Baterie: Bateria este de tip Li-ion cu capacitatea de 1100mAh.

Comentarii

Leave a reply

Review IT