REVIEW: Aparat de aer conditionat Gree Bora GRS-101EI/JBR1-N3 – Cu 9000 btu, filtru Cold Plasma și WiFi!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aparatul de aer condiționat Gree Bora GRS-101EI/JBR1-N3 este o alegere excelentă, datorită caracteristicilor sale tehnice impecabile și funcționalității largi. Aerul condiționat de acest aparat,  este de o calitate demnă de cel mai pretențios client. Compresorul este dezvoltat și fabricat de  producătorii: Hitachi și Mitsubishi Electric. Cumpărând aparatul de aer condiționat Gree Bora GRS-101EI/JBR1-N3 înseamnă să devii proprietarul unui dispozitiv high-tech de la compania Gree. Aici, cei mai buni ingineri din întreaga lume, au creat un aparat de aer condiționat ideal, astfel încât să obții confort premium de la ansamblul de înaltă calitate, precum și să deții un aparat cu un design frumos și unic.

 Preț Aer conditionat Gree Bora GRS-101EI/JBR1-N3

Prețul aparatului de aer condiționat Gree Bora GRS-101EI/JBR1-N3 este foarte mic, iar raportul preț/calitate este foarte bun. Dispozitivul este creat cu un design foarte elegant și modern, cu tehnologie avansată și materiale de înaltă calitate.  La cumpărarea aparatului de aer condiționat Gree Bora GRS-101EI/JBR1-N3, se oferă o garanție de 60 de luni care este inclusă în preț. Trebuie făcută precizarea că modulul Wi-Fi nu este inclus în preț.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACM-12ARWI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TC35V3-1232IA 12000 BTU
4. Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat Gree Bora GRS-101EI/JBR1-N3 este  un aparat de perete și este destinat mediului casnic. Suprafața pe care o poate acoperi este de până la 25 mp. Tehnologia climatică modernă va oferi cele mai confortabile condiții de lucru și de petrecere a timpului liber. Perioada de funcționare este de cel puțin 10 ani. Practic, toate modelul Gree Bora GRS-101EI/JBR1-N3 include prezența a două filtre capabile să absoarbă particulele fine de praf, precum și să evite apariția unui miros neplăcut în cameră.

Capacitate: Aparatul de aer condiționat Gree Bora GRS-101EI/JBR1-N3 are o capacitate generală de 9000 BTU. Funcționarea automată a aparatului de aer condiționat, determină independent ce temperatură este necesară în cameră, obținând parametrii climatici cei mai confortabili, ceea ce simplifică foarte mult lucrul în general. Astfel, la răcire, dispozitivul poate oferi capacitățile 1700 BTU și 11430 BTU, iar la încălzire 1700 BTU și 11940 BTU.

Unitate interna: Este modernă, cu un aspect fin și elegant. Dimensiunile sale sunt de 773 x 190 x 250 mm având o greutate de 8,5 kg. Dispozitivul este destul de compact și nu este foarte greu. Debitul de aer pe care îl oferă este de 550 mc/h.

Eficiența energetică: Aparatul de aer condiționat Gree Bora GRS-101EI/JBR1-N3 la prima impresie, te va încânta cu un cost redus la energia electrică. Acest lucru este demonstrat de clasa de eficiență energetică A++ la răcire și A+ la încălzire. Coeficientul randament sezonier la racire SEER este de 6,1, iar coeficientul randament sezonier la încălzire SCOP este 4.

Funcții și tehnologii: Gree Bora GRS-101EI/JBR1-N3 este dotat cu funcția de răcire, încălzire, dezumidificare și ventilație, cu tehnologia Inverter G10, tehnologia wi-fi și funcții precum Sleep/Night mode, Auto Restart,  Turbo, Timer 24 h și protecție copii.

Nivel de zgomot: Nivelul de zgomot al acestui dispozitiv este de 28 dB pentru unitatea interioară și de 52 dB pentru unitatea exterioară.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

REVIEW: Aparat de aer conditionat Gree Bora GRS-101EI/JBR1-N3 – Cu 9000 btu, filtru Cold Plasma și WiFi!
5 (100%) 6 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply