REVIEW: Aparat de aer conditionat Gree Bora GWH18AAD-K3DNA4E – Cu 18000 btu, clasa A++ și controler WiFi!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Iunie 2016 a fost marcat de lansarea unui nou model Gree Bora model A4, GWH18AAD-K3DNA4E. Acest aparat de aer condiționat din gama BORA, a fost deja instalat în apartamentele și casele utilizatorilor, iar feedback-ul primit pentru noul model, este cel mai pozitiv. Comparativ cu modelele precedente, Gree Bora model A4, GWH18AAD-K3DNA4E este favorit, deoarece are un design mai modern: corp alb, decorat cu o dungă aurie discretă, iar numerele arată ca și când ar trece prin plastic. Noul aparat de aer condiționat a devenit mai compact și mai silențios. Unitatea interioară este prevăzută cu o carcasă cu montaj fiabil, iar lamelele din silicon de înaltă calitate, funcționează în tăcere, fără să fie deranjante.

 Preț Aer conditionat Gree Bora model A4, GWH18AAD-K3DNA4E

Prețul aparatului de aer condiționat Gree Bora model A4, GWH18AAD-K3DNA4E  se încadrează în limitele normale de preț ale acestui producător, iar raportul preț/calitatea este destul de bun.  Dispozitivul este dotat cu tehnologie avansată, de ultimă generație, cu un material plastic de înaltă calitate, iar designul foarte elegant și modern.  La cumpărarea dispozitivului se oferă o garanție de 36 de luni, care este inclusă în preț. Dacă te grăbești, ai putea să prinzi reducerea care i-a fost aplicată în acest moment.

 Specificații

Aparatul de aer condiționat Gree Bora model A4, GWH18AAD-K3DNA4E este realizat cu cele mai noi funcții și cea mai recentă tehnologie a compresorului DC rotativ Inverter. Dotat cu două tipuri de filtre, Catechin și filtru lavabil, acest aparat de aer condiționat poate elimina din încăpere praful, bacteriile și microbii. Dispozitivul are o eficiență energetică ridicată, un randament bun, atât pentru coeficientul SEER, cât și pentru coeficientul SCOOP. Dispune de funcții inteligente care te vor ajuta să-ți creezi climatul dorit la tine acasă.

Capacitate: Gree Bora model A4, GWH18AAD-K3DNA4E are o capacitate de 18000 BTU, făcând față unei suprafețe de până la 50 mp. Astfel, acesta poate fi amplasat în orice încăpere, în mediul casnic sau la birou. Pentru răcire, dispozitivul oferă trei capacități, și anume, 15700 BTU, 17750 BTU și 2200 BTU, iar pentru încălzire 17060 BTU, 18000 BTU și 2390 BTU, economisind astfel consumul de energie electrică.

Unitate interna: Unitatea internă are un design fin și elegant, putând fi dispusă în orice încăpere a locuinței, fără să creeze un disconfort vizual. Aceasta poate rula un debit de aer de 850 mc/h și poate elimina eficient  din încăpere o cantitate de 1,8 l/h.

Eficiența energetică: Gree Bora model A4, GWH18AAD-K3DNA4E este un aparat de aer condiționat economic, care are un consum nominal la răcire de 1430 w, iar la încălzire un consum nominal de 1380 w.  Se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ la răcire și în clasa de eficiență energetică A+ la încălzire.

Funcții și tehnologii: Dispozitivul beneficiază de tehnologia Wi-Fi care te va ajuta să-ți creezi un mediu climatic optim, chiar înainte de a ajunge acasă. Pe lângă funcțiile sale principale, de răcire, încălzire, dezumidificare și ventilație, dispozitivul mai beneficiază și de funcția specială auto-restart. În cazul în care se produce o întrerupere de curent, dispozitivul își reia funcțiile setate inițial.

Nivel de zgomot: Nivelul de zgomot al unității interioare, nu este mai mare de 33 dB. Astfel te vei putea odihni nu numai într-un mediul ambiental plăcut, ci și în liniște totală.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

REVIEW: Aparat de aer conditionat Gree Bora GWH18AAD-K3DNA4E – Cu 18000 btu, clasa A++ și controler WiFi!
5 (100%) 7 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply