REVIEW: Aparat de aer conditionat Gree Bora GWH24AAD-K3DNA4A – Cu 24000 btu și consum redus de energie electrică!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aparatul de aer condiționat Gree Bora model A4, GWH24AAD-K3DNA4A este un dispozitiv pentru uzul casnic. Dispozitivul este dotat cu tehnologie avansată și cu un set de funcții și moduri de operare, care permit utilizatorului să trăiască într-un climat confortabil.  Gree Bora model A4, GWH24AAD-K3DNA4A este deosebit de calitativ, mai ales că oferă o capacitate mare de lucru.  Cu ajutorul telecomenzii, poți accesa funcțiile dispozitivului și poți regla lamelele în poziția corectă, pentru ca  fluxul de aer să fie distribuit uniform. În modul de răcire,  fluxul de aer este distribuit de-a lungul tavanului, iar în modul de încălzire, de-a lungul pardoselei, iar cu funcția  Turbo integrată poți răci sau încălzi rapid încăperea.

 Preț Aer conditionat Gree Bora model A4, GWH24AAD-K3DNA4A

Prețul aparatului de aer condiționat Gree Bora model A4, GWH24AAD-K3DNA4A este bun, iar raportul preț/calitate este de asemeni, bun. Dispozitivul este realizat cu tehnologie avansată, cu un design foarte modern și cu materiale de cea mai bună calitate. La cumpărarea lui, se oferă o garanție de 36 de luni care este inclusă în preț.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACM-12ARWI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TC35V3-1232IA 12000 BTU
4. Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat Gree Bora model A4, GWH24AAD-K3DNA4A poate fi operat ușor și convenabil, deoarece este dotat cu o telecomandă. Cu ajutorul acesteia poți accesa cu ușurință toate funcțiile dispozitivului. Este realizat cu tehnologie avansată și are integrat un compresor Inverter, care economisește consumul de energie electrică și îi conferă o funcționalitate fiabilă.  Gree Bora model A4, GWH24AAD-K3DNA4A  a fost creat cu două tipuri de filtre, unul lavabil pentru praf, iar celălalt Catechin pentru eliminare bacteriilor și virusurilor din încăpere.

Capacitate: Gree Bora model A4, GWH24AAD-K3DNA4A are o capacitate generală de 24000 BTU, putând crea un mediul ambiental plăcut, unei suprafețe cuprinse între 35 mp și 50 mp. În modul încălzire, dispozitivul poate fi setat să funcționeze cu trei tipuri de capacități, și anume 17060 BTU, 18000 BTU și 2390 BTU, iar în modul răcire 15700 BTU, 17750 BTU și 2200 BTU.

Unitate interna: Gree Bora model A4, GWH24AAD-K3DNA4A are un debit de aer foarte mare, acesta fiind de 850 mc/h și în modul dezumidificare poate elimina o cantitate de 1,8 l/h de umezeală. Cu carcasa de culoare albă, aceasta are un aspect estetic elegant și modern.

Eficiența energetică: Gree Bora model A4, GWH24AAD-K3DNA4A face parte din clasa de eficiență energetică A++ la răcire și A+ la încălzire. Are un randament mare și un consum de energie electrică foarte redus. Acest lucru se datorează compresorului Inverter și a agentului refrigerant R-410.

Funcții și tehnologii: Gree Bora model A4, GWH24AAD-K3DNA4A dispune de funcții precum, răcire, încălzire, dezumidificare și ventilație. Cu funcția de auto-curățare, atunci când se oprește, ventilatorul din unitatea interioară a aparatului de aer condiționat continuă să funcționeze pentru o perioadă de timp. Acest lucru previne acumularea de umiditate pe schimbătorul de căldură și previne contaminarea unității interioare.

Nivel de zgomot: În privința zgomotului, nu trebuie să îți faci probleme, deoarece dispozitivul are un nivel de zgomot de numai 33 dB.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

REVIEW: Aparat de aer conditionat Gree Bora GWH24AAD-K3DNA4A – Cu 24000 btu și consum redus de energie electrică!
5 (100%) 3 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply