Gree GWH24MD-K3DNC9G – aparat de aer conditionat de 24000 BTU/h, cu tehnologia G10 Inverter si filtru Catechin!

Preţ Gree GWH24MD-K3DNC9G

Gree GWH24MD-K3DNC9G este un nou aparat de aer conditioant de 24000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile care vor sa se bucure de un mediu de viata placut si foarte confortabil, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil pentru dotarile sale de top. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A++/A+, tehnologia G10 Inverter de la Gree, o capacitate generala de 24000 BTU/h, un filtru din Catechin si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Dezumidificare, I feel, Turbo Mode, 1W Standby, Cold Air Prevention, etc.).

Review Gree GWH24MD-K3DNC9G

Cu aspectul elegant de culoare alb si afisajul mare ascuns al unitatii interne de tip Split pe perete, noul aparat de aer conditionat marca Gree se va integra perfect in orice tip de mediu, fiind ideal pentru spatiile rezidentiale, case, vile, apartamente, garsoniere, dormitoare si living-uri de pana la 60 – 70 mp. In plus, unitatea interna cantareste 17 kilograme avand dimensiunile de 32,5 x 107,8 x 24,6 centimetri, in timp ce unitatea externa are o greutate de 53 de kilograme si dimensiunile de 70 x 95,5 x 39,6 centimetri, oferind un nivel redus de zgomot de pana la 51 dB la interior si de maxim 68 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Gree GWH24MD-K3DNC9G dispune de o capacitate de racire de 22800 BTU/h (cu un consum de 2,18 kW/h), o capacitate de incalzire de 24740 BTU/h (cu un consum de 2,22 kW/h), o capacitate de dezumidificare de 2,4 litri pe an, fiind indeajuns de puternic pentru o suprafata acoperita de 60 – 70 metri patrati. Tehnologia G10 Inverter utilizeaza un nou model de compresor rotativ de la Daikin, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura dorita si sa o mentina constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie.

In ceea ce priveste caracteristicile sale de climatizare, noul aparat de aer conditionat marca Gree include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), un filtru din Catechin pentru un aer proaspat si foarte curat, precum si mai multe functii speciale (I feel, Turbo Mode, Sleep Mode, Dezghetare automata, Auto Clean, 1W Standby, Cold Air Prevention, Autodiagnoza, 24h Timer, Auto Restart). Mai exact, noul sistem de climatizare marca Gree functioneaza la viteza maxima in modul Turbo, pentru a atinge rapid temperatura selectata, astfel incat sa raceasca instantaneu mediul ambiant.

Părerea noastră despre produs

Cu tehnologia G10 Inverter, capacitatea de 24000 BTU/h si functiile de climatizare, noul aparat de aer conditionat Gree GWH24MD-K3DNC9G ofera un consum redus de energie si o temperatura optima la interior, fiind recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 60 – 70 de metri patrati. Astfel ca, noul aparat de aer conditionat marca Gree reprezinta o alegere perfecta pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare modern si foarte puternic, cu un compresor de inalta performanta, o capacitate maxima de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare, dar care nu dispune de un buget foarte mare.

– Părerea clienţilor –

Este silentioasa si foarte eleganta, are un consum de redus de energie si face fata fara probleme la o suprafata de aproximativ 70 de metri patrati. Il recomand pentru acasa sau intr-un spatiu de birouri ori zone comerciale.

L-am achitionat recent si pot spune deja ca sunt foarte multumit de el. Chiar daca nu este inca destul de cald afara, am testat atat functia de incalzire cat si pe cea de racire, iar rezultatele sunt foarte multumitoare. Il folosesc intr-o sufragerie mare + bucatarie deschisa (open space) si se descurca fara probleme in orice situatie.

Un raport calitate/pref foarte bun avand in vedere caracteristicile de climatizare si pretul sau de achizitionare. Este un aparat de aer conditionat modern si foarte puternic pentru utilizarea in intreaga locuinta sau intr-un spatiu de mari dimensiuni.

Nu am nimic de reprosat. Este un aparat de aer conditionat excelent si foarte puternic la un pret mai mult decat ok pentru capacitatea mare de racire/incalzire. Il recomand cu mare incredere celor care vor un aparat performant si de buna calitate la un pret avantajos.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT