Gree GWH24QE-K3DNB8G – aparat de aer conditionat elegant, performant si de mare capacitate!

Recomandat in special pentru spatiile rezidentiale, camere de hotel, case, vile, apartamente, garsoniere, etc., noul aparat de aer conditionat Gree GWH24QE-K3DNB8G ofera o eleganta estetica uimitoare oricarei incaperi, precum si o eficienta ridicata la racirea si incalzirea aerului ambiental. Disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret destul de bun pentru dotarile sale, acesta vine cu un design modern, display digital, clasa energetica A++/A+, o capacitate excelenta de racire/incalzire, un filtru Catechin, tehnologia speciala G10 Inverter si mai multe functii utile.

Designul simplu si modern al acestuia se va integra perfect pe peretele din orice incapere, gratie unitatii interioare elegante de culoare alba si a display-ului digital pentru afisarea temperaturii, etc., avand dimensiunile de 32,5 x 107,8 x 24,6 centimetri si o greutate de aproximativ 17 kilograme. Noul aparat de aer conditionat de la Daikin este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ la racire, respectiv clasa energetica A+ la incalzire, pentru un consum cat mai redus de energie electrica.

PROMOȚIE Gree GWH24QE-K3DNB8G Inverter 24000 BTU, Clasa A++ – verifică preț

Datorita tehnologiei unice G10 Inverter, aparatul utilizeaza un nou model de compresor DC Inverter de la brandul Daikin, ceea ce asigura o functionare eficienta si foarte silentioasa la paramaterii optimi, fiind proiectat special pentru a reduce cu pana la 65% din consumul de energie electrica la racire si incalzire, fara a compromite standardele sale de inalta performanta. In plus, compresorul rotativ de tip DC Inverter ofera o functionare neintrerupta si fluctuatii reduse pentru a mentine o temperatura constanta.Gree GWH24QE-K3DNB8G

Aparatul de aer conditionat Gree GWH24QE-K3DNB8G dispune de o capacitate foarte mare de racire/incalzire de pana la 24000 BTU/h (cu o putere de racire de maxim 8,20 kW si una de incalzire de pana la 8,50 kW), tehnologia Cold Air Prevention pentru protectia impotriva aerului rece atunci cand sistemul de climatizare este pornit pe incalzire, dar si de un numar de 4 trepte de viteza a ventilatorului + functia Turbo ce permite o functionare la viteza maxima pentru a atinge rapid temperatura selectata.

Pe langa toate acestea, aparatul AC elegant si performant de la Daikin mai beneficieaza si de un filtru Catechin, care asigura eliminarea sau reducerea semnificativa a alergenilor, bacteriilor, virusilor si totodata a mirosurilor neplacute, imbunatatind asadar calitatea aerului ambiental. In ceea ce priveste functiile sale, acesta include mai multe functii utile si de foarte buna calitate, precum de Racire (Ventilare), Incalzire, Auto Restart, Dezumidificare inteligenta, Sleep, Purificare si de Auto-curatare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT