Gree Lomo GWH09QB-K3DNB8D – aparat de aer conditionat de 9000 BTU/h, cu tehnologia G10 Inverter si filtru Catechin!

Preţ Gree Lomo GWH09QB-K3DNB8D

Gree Lomo GWH09QB-K3DNB8D este un aparat de aer conditionat cu tehnologia G10 Inverter de 9000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata placut si foartre confortabil, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret cat se paote de bun pentru orice tip de buget. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire, un afisaj mare ascuns, un nou compresor marca Daikin (cu tehnologia G10 Inverter), o capacitate generala de 9000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru anti-praf + filtru Catechin) si mai multe functii speciale de climatizare.

Review Gree Lomo GWH09QB-K3DNB8D

Design-ul modern si minimalist al aparatului de aer conditionat marca Gree se va integra perfect in orice tip de mediu, prin intermediul aspectului simplu si elegant de culoare alb si a afisajului mare ascuns al unitatii interne de tip Split pe perete, fiind ideal pentru spatiile rezidentiale, camere de hotel, camere de apartament, dormitoare si living-uri pana la 20 – 25 mp. In plus, unitatea interna cantareste 9 kilograme avand dimensiunile de 27,5 x 79 x 20 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 54 x 77,6 x 32 centimetri si o greutate de aproximativ 29 de kilograme, oferind un nivel redus de zgomot de pana la 42 dB la interior si de maxim 60 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Gree Lomo GWH09QB-K3DNB8D dispune de o capacitate de racire de 8530 BTU/h (cu un consum de 780 W/h), o capacitate de incalzire de 9560 BTU/h (cu un consum de 775 W/h), o capacitate de dezumidificare de 0,8 litri pe ora, dar si de un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru anti-praf + filtru Catechin). Tehnologia G10 Inverter utilizeaza un nou model de compresor rotativ Daikin, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura dorita si sa o mentina constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la temperaturi extreme de minim -15 grade si de maxim 48 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile sale speciale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Gree include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), o functie de protectie impotriva aerului rece la incalzire (Cold Air Prevention) si mai multe functii speciale (Turbo Mode, Sleep Mode, Dezghetare inteligenta, Auto Clean, 1W Standby, Autodiagnoza, 24h Timer si Auto Restart). Mai exact, aparatul de aer conditionat marca Gree functioneaza la o capacitate maxima in modul Turbo, pe o perioada scurta de timp, pentru a atinge rapid temperatura setata la interior, astfel incat sa va puteti bucura de un mediu ambiant placut si foarte confortabil, exact la momentul potrivit.

Părerea noastră despre produs

Accesibil, eficient si foarte silentios, aparatul de aer conditionat Gree Lomo GWH09QB-K3DNB8D ofera un nivel scazut de zgomot, o temperatura optima la interior si un consum redus de energie, precum si un aer ambiant proaspat si foarte curat, fiind suficient de puternic pentru o suprafata acoperita de aproximativ 20 – 25 de metri patrati. Acestea fiind spuse, aparatul de aer conditionat marca Gree reprezinta o solutie ideala si avantajoasa pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare modern si de calitate, cu un nou compresor de inalta performanta, o capacitate suficienta de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare, insa nu dispune de un buget prea mare.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat modern si destul de puternic care, dupa parerea mea, este disponibil la un pret foarte bun de achizitionare. Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

L-am achizitionat in urma cu cateva saptamani si pot spune deja ca sunt foarte multumit de el. In aceasta perioada il utilizez aproape zilnic pe functia de incalzire, insa de curiozitate l-am pornit si pe cea de racire si se descura fara probleme in orice situatie. Recomand.

Un raport calitate/pret foarte bun din punctul meu de vedere. Arata bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o sufragerie de pana la 22 metri patrati.

Nu am nimic de reprosat. Am achizitionat recent acest echipament de aer conditionat si ma declar super multumit de raportul sau foarte bun pret-calitate. Acesta este eficient si foarte silentios, are un consum redus de energie si functioneaza fara probleme chiar si la o temperatura exterioara de -15 grade Celsius.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT