Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C – aparat de aer conditionat cu design elegant si tehnologie Inverter!

Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C este un nou model de aparat de aer conditionat din seria Lomo /B8 a companiei chinezesti Gree Electric Appliances Inc., cel mai mare producator mondial de aparate de aer conditionat. Recomandat tuturor celor care vor sa se bucure de un mediu ambiental placut si foarte confortabil, acesta se remarca printr-un raport calitate-pret excelent din orice punct de vedere, fiind disponibil mai nou si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret foarte bun pentru dotarile sale.

Aparatul de aer conditionat de la Gree este ideal pentru spatiile rezidentiale, camere de hotel, case, vile, apartamente, garsoniere, living-uri si chiar dormitoare de maxim 22-30 mp, deoarece ofera o eleganta estetica indedita oricarei incaperi, precum si o eficienta energetica ridicata in timpul functiei de racire/incalzire a aerului. Unitatea interioara beneficieaza de o carcasa eleganta de culoare alba si un afisaj digital foarte intuitiv, avand dimensiunile de 27,5 x 79 x 20 centimetri si o greutate de 9 kilograme.

PROMOȚIE Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C Inverter 12000 BTU – verifică preț

Dotat cu tehnologia DC Inverter, aparatul utilizeaza un nou model de compresor Inverter de la Daikin, cu o capacitate frigorifica si calorica variabila, impreuna cu o unitate electronica de control care comanda capacitatea compresorului si turatia ventilatorului, oferindu-va asadar posiblitatea de a va bucura de o functionare eficienta si foarte silentioasa la parametrii optimi, beneficiind in acelasi timp si de o durabilitate excelenta si de lunga durata.Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C

Caracteristicile sale generale includ o capacitate generoasa de racire/incalzire de 12000 BTU/h, o telecomanda foarte intuitiva, tehnologia speciala G10 Inverter si tehnologia Cold Air Prevention pentru protectia impotriva aerului rece in timpul functiei de incalzire. In plus, acesta beneficieaza de un filtru de tip Catechin pentru eliminarea tuturor bacteriilor, virusilor si a mirosurilor neplacute, imbunatatind astfel calitatea aerului ambiental pentru un mediu ambiental foarte bine reimprospatat.

Aparatul de aer conditionat Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ la racire, respectiv clasa energetica A+ la incalzire, ceea ce asigura un consum cat mai redus de energie electrica la racire/incalzire, in functie de temperatura selectata. Cu toate acestea, aparatul AC de la Gree mai beneficieaza si de mai multe functii utile si de inalta calitate, precum Racire (Ventilare), Incalzire, Auto Restart, Dezumidificare, Purificare si multe altele.

1 Comment
  1. Reply
    ovi 9 iulie 2016 at 10:59

    Da e foarte bun , silentios isi face treaba profesional , nota 10 cu plus !

Leave a reply

Review IT