REVIEW: Aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H – Cu 12000 BTU, Inverter G10 și tehnologia Wi-Fi pentru control la distanță!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Climatizatorul non-inversat din seria Bora în 2016, a devenit o noutate în linia modelului Gree. Modelul Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H este un dispozitiv standard de perete, care se caracterizează printr-un nivel scăzut de zgomot – de numai 28 dB. Designul actualizat al unității interioare se remarcă printr-o dungă aurie elegantă, în spatele căreia există un panou de informații cu numere cu LED, care vor fi acum vizibile numai în timpul funcționării. Eficiența energetică a clasei A, se datorează disponibilității tuturor funcțiilor necesare, care sunt integrate pentru confortul utilizatorului. Performanța optimă face ca acest aparat de aer condiționat să fie cea mai bună soluție pentru casă și birou.

 Preț Aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H

Prețul aparatului de aer condiționat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H este convenabil, iar raportul preț/calitate este bun, deoarece dispozitivul este un model nou, realizat cu tehnologie avansată și este realizat cu un design elegant și foarte modern. La cumpărarea lui, nu se oferă o garanție care să fie inclusă în preț.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACM-12ARWI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TC35V3-1232IA 12000 BTU
4. Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H are un design cu adevărat clasic, caracteristici tehnice impecabile și un set necesar de funcții. Acest model sistem split, este într-adevăr universal și potrivit pentru instalarea în spații de până la 35 mp. Puterea aparatului de aer condiționat și dimensiunea standard, sunt suficiente pentru condiționarea eficientă a încăperilor în care suprafața nu depășește 35 mp. Aparatul de aer condiționat din această serie, în modurile de bază “Răcire” și “Încălzire”, cu îngheț de cel puțin -7 ° C,  este completat cu funcții de protecție, opțiuni pentru utilizare confortabilă și întreținere convenabilă. Scăderea accidentală de curent sau tensiunea joasă în rețea nu poate împiedica funcționarea normală a aparatului de aer condiționat, datorită sistemelor de monitorizare încorporate și a funcției “Autorestart”.

Capacitate: Aparatul de aer condiționat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H are o capacitate generală de 12000 BTU, fiind ideal pentru încăperile de până la 35 mp. Are o eficiență mare, iar funcționarea este silențioasă, iar acest lucru i se datorează  tehnologiei Inverter G10.

Unitate interna: La interior, unitatea este echipată cu un filtre Anti-Alergeni, Anti-Bacterian, Anti-Praf, Deodorizant care purifică aerul și îl redă optim pentru utilizator. Aerul astfel ozonat este ideal pentru copii și persoanele care suferă de diferite alergii.

Eficiența energetică: Aparatul de aer condiționat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H face parte din clasa de eficiență energetică A++ la răcire și A+ la încălzire. Deoarece folosește tehnologia Inverter G10, dispozitivul este foarte economic.

Funcții și tehnologii: Aparatul de aer condiționat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H răcește, încălzește. ventilează și dezumidifică aerul din încăpere. Funcțiile sale sunt de Autodiagnoză, Ionizare, Purificare și beneficiază de tehnologia Wi-Fi, cu care aparatul poate fi controlat de la distanță.

Nivel de zgomot: Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H are o funcționare silențioasă. Zgomotul produs nu depășește nivelul de 28 dB.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

REVIEW: Aer conditionat Gree Viola GWH12RA-K3DNA5H – Cu 12000 BTU, Inverter G10 și tehnologia Wi-Fi pentru control la distanță!
5 (100%) 7 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply