Greenis F9010 – storcator de fructe si legume pentru sucuri de cea mai buna calitate!

Bazat pe o metoda speciala de stoarcere lenta prin presarea la rece, Greenis F9010 este un storcator de fructe si legume de la Greenis, o marca comercializata in peste 35 de tari din toata lumea, recunoscuta pentru raportul excelent calitate-pret al produselor sale. Disponibil de ceva timp si pe piata din Romania, acesta se remarca in principal printr-un design elegant, motor puternic de 150W, o stoarcere prin presare la rece, o viteza de doar 65 rpm si mai multe accesorii utile si de inalta calitate.

Designul modern si foarte atragator al storcatorului de fructe si legume de la Greenis se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa, potrivindu-se perfect in orice colt sau spatiu mai mic de pe blatul mobilei dumneavoastra pentru bucatarie. La exterior acesta beneficieaza de o carcasa eleganta de culoare verde, fabricata dintr-un plastic rezistent,  o sita din otel inoxidabil, un accesoriu pentru impingere, dar si de un tub de alimentare cu diametrul de 35 milimetri.

PROMOȚIE Storcator de fructe si legume Greenis F9010, presare la rece – verifică preț

Motorul puternic de 150 W se bazeaza pe metoda inovatoare de stoarcere prin presare la rece, cu o viteza de numai 65 de rotatii pe minut,  pentru o eficienta ridicata de pana la 85%, in comparatie cu stoarcerea centrifugala la o viteza foarte mare. Astfel, storcatorul Greenis asigura o stoarcere lenta si de foarte buna calitate, prin presarea la rece la o viteza redusa de doar 65 rpm, obtinand asadar sucuri proaspate si foarte sanatose, pline de nutrienti, din fructele si/sau legumele dumneavoastra preferate.Greenis F9010

Pe langa toate acestea, toate componentele si accesoriile ale storcatorului de fructe si legume de la Greenis, care intra in contact cu sucul si/sau ingredientele pentru suc, sunt de tip BPA FREE, ceea ce inseamna ca acestea nu contin bisphenol A, o substanta nociva ce se foloseste la fabricarea anumitor recipiente din plastic. In plus, sitele din metal care intra, de asemenea, in contact cu sucul sunt din otel de tip SUS304, si anume un otel inoxidabil cu grad medical si alimentar.

Storcatorul de fructe si legume Greenis F9010, cu presare la rece, este ideal pentru stoarcerea fructelor, legumelor, ierburilor si chiar verdeturilor, oferindu-va astfel posibilitatea de a obtine sucuri proaspete si de cea mai buna calitate, exact pe gustul dumneavoastra. Caracteristicile sale generale includ o singura treapta de viteza, un sistem anti alunecare, un recipient pentru pulpa de un litri, precum si unul pentru suc tot de un litru, fiind insa compatibil cu orice model de masina de spalat vase.

Comentarii

Leave a reply

Review IT