Haier C2FE736CCJ – combina frigorifica cu design elegant, sistem Full No Frost si un volum total mare!

Moderna, spatioasa si performanta, combina frigorifica Haier C2FE736CCJ ar putea fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra si intreaga familie, deoarece acesta ofera conditii optime pentru pastrarea de lunga durata a alimentelor proaspete, fara ca acestea sa isi piarda din gust, culoare sau consistenta. Noua combina frigorifica marca Haier este dotata cu un design elegant de culoare crem, display LED, clasa energetica A++, sistem de racire Full No Frost, compresor Inverter, o capacitate foarte buna de depozitare si o functie de super-racire/congelare, fiind disponibila la un pret decent pentru dotarile sale.

Designul sau modern si foarte atragator se va potrivi perfect in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare crem, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display LED intuitiv), dar si de doua usi reversibile cu maner integrat si o deschidere standard spre dreapta. In plus, aceasta are o greutate de aproximativ 80 de kilograme si masoara 196 de centimetri in inaltime, 64 de centimetri pe latime si o adancime de maxim 73 centimetri, oferind totodata un nivel redus de zgomot de doar 40 dB, precum si o autonomie mare de racire/congelare de pana la 13 ore (fara curent).

Haier C2FE736CCJ, 201 l, Clasa A++, No Frost, H 190 cm – profită acum de reducere

Sistemul unic de racire Full No Frost, disponibil pentru ambele compartimente de refrigerare si congelare ale combinei frigorifice de la Haier, impiedica formarea de gheata si totodata inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider ofera un microclimat ideal pentru pastrarea de lunga durata a alimentelor proaspete, la fel ca in prima zi. Pe langa toate acestea, aparatul frigorific marca Haier se bazeaza pe un compresor Inverter, ceea ce ofera un consum redus de energie electrica, un nivel minim de zgomot, precum si o durabilitate excelenta, datorita controlului precis al compresorului.Haier C2FE736CCJ

Combina frigorifica Haier C2FE736CCJ este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru a puteta beneficia de un consum cat mai redus de energie electrica in timpul functionarii sale, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual estimat undeva la doar 276 kWh/an. In ceea ce priveste capacitatea sa suficienta de stocare, combina frigorifica eleganta si performanta de la Haier include un volum net total foarte bun de pana la 305 litri, dintre care compartimentul frigiderului are un volum net mare de 201 litri iar cel al congelatorului are la randul sau un volum net destul de bun de 104 litri.

Compartimentul frigiderului dispune de patru rafturi dintr-o sticla rezistenta, un compartiment pentru fructe/legume, un sertar special MyZone (cu o temperatura reglabila) pentru pastrarea proaspata a carnii, pestelui, etc., trei suporturi amplasate pe usa, o functie de super-racire, dar si de o iluminare interioara pe LED. Compartimentul congelatorului beneficieaza de trei compartimente transparente si destul de spatioase pentru depozitarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, o functie de super-congelare, precum si de o capacitate foarte buna de congelare de pana la 12 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT