Haier CFE629CSE – combina frigorifica moderna si destul de spatioasa, cu sistem No Frost!

Ideala pentru o singura persoana sau pentru o familie medie (formata din 2-4 persoane), combina frigorifica Haier CFE629CSE reprezinta o alegere perfecta si destul de avantajoasa pentru pastrarea de lunga durata a alimentelor proaspete, la fel ca in prima zi, fara a se altera sau a isi pierde din gust, culoare si/sau consistenta. Aceasta este dotata cu un design elegant si foarte atragator de culoare argintie, clasa energetica A+, sistemul unic de racire No Frost, o functie de vacanta, o capacitate suficienta de depozitare, o functie de super-racire/congelare si multe altele, fiind disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret acceptabil pentru aproape orice tip de buget.

Pe partea de aspect, design-ul simplu dar modern al combinei frigorifice marca Haier va iesi mai mult ca sigur in evidenta oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, gratie carcasei elegante de culoare argintie, panoului de control mecanic destul de usor de utilizat si a celor doua usi reversibile (cu un maner integrat si o deschidere standard spre dreapta), potrivindu-se perfect in decorul unei bucatarii moderne si nu numai. In plus, aceasta cantareste aproximativ 75 de kilograme si masoara 177 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 67 de centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de doar 42 dB pentru o functionare silentioasa.

PROMOȚIE Combina Frigorifica Haier CFE629CSE, 290 l, Clasa A+ – verifică preț

Sistemul unic de racire No Frost, disponibil pentru ambele compartimente ale aparatului frigorific marca Haier, impiedica formarea de gheata si totodata inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider ofera un microclimat ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete pe termen lung. Pe langa toate acestea, combina frigorifica eleganta si destul de spatioasa de la Haier mai include o functie speciala de vacanta Holiday pentru economisirea energiei electrice si mentinerea alimentelor proaspete la congelator, precum si o caracteristica speciala si extrem de practica a congelatorului pentru mentinerea la rece a alimentelor congelate si inghetarea rapida a produselor perisabile.haier-cfe629cse

Combina frigorifica Haier CFE629CSE este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru a putea beneficia de un consum de energie electrica redus cu pana la 25% in raport cu celelalte modele similare din clasa A, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual estimat undeva la 310 kWh/an. In ceea ce priveste capacitatea sa de depozitare, aparatul frigorific modern si destul de performant marca Haier ofera un volum net total destul de bun de pana la 290 de litri, ceea ce va permite sa depozitati simplu si rapid o cantitate decenta de alimente proaspete, astfel ca un volum mare de 210 litri il detine compartimentul frigiderului iar restul volumului ramas de 80 litri ii revine congelatorului.

Compartimentul frigiderului dispune de trei rafturi dintr-o sticla securizata, un suport pentru oua, un sertar special FreshControl pentru depozitarea carnii, pestelui, etc. (cu o temperatura scazuta de doar 0 grade Celsius), un compartiment pentru fructe/legume (cu o umiditate optima la interior), trei suporturi amplasate de usa, o functie de super-racire, dar si de o iluminare interioara cu LED-uri. Compartimentul frigiderului beneficieaza de o functie de super-congelare, un sistem de dezghetare automat, trei compartimente transparente si spatioase pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, precum si de o capacitate generoasa de congelare de pana la 11 kilograme pe zi (24 de ore).

Comentarii

Leave a reply

Review IT