Haier HRF-521DM6 – combina frigorifica side by side cu sistem Total No Frost si un volum total foarte mare!

Daca ati luat deja decizia de a va achizitiona un nou aparat frigorific sau de a il schimba modelul vechi cu unul modern si extrem de incapator, ar trebui sa luati in calcul si modelul Haier HRF-521DM6, o noua combina frigorifica side by side de la Haier cu un design premium din inox si un volum total foarte mare. Aceasta a aparut recent si in oferta marilor magazine online din Romania la un pret destul de bun pentru dotarilor sale, remarcandu-se printr-un design elegant de culoare argintie, display LCD, clasa energetica A+, sistem Total No Frost, o capacitate generoasa de depozitare si o functie de super-racire/congelare.

Designul premium si foarte atragator al combinei frigorifice side by side marca Haier va iesi cu siguranta in evidenta oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, gratie carcasei elegante de culoare argintie, fabricata din otel inoxidabil, display-ului LCD intuitiv si al celor doua usi cu o deschidere in oglinda, potrivindu-se perfect intr-o bucatarie profesionala sau una moderna. In plus, aceasta are o greutate de aproximativ 98 kilograme si masoara 179 de centimetri in inaltime, 90,8 centimetri pe latime si o adancime de 65,5 centimetri, oferind totodata un nivel redus de zgomot de doar 43 dB.

Haier HRF-521DM6, 521 l, Clasa A+, No Frost, H 180 cm – profită acum de reducere

Sistemul de racire Total No Frost, disponibil pentru ambele compartimente ale aparatului frigorific de la Haier, previne formarea de gheata si totodata inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider ofera un microclimat ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp. Mai exact, tehnologia unica No Frost ofera o mai buna circulatie a aerului rece in interiorul congelatorului, ceea ce prevenire acumularea de gheata in interiorul combinei frigorifice marca Haier, astfel incat nu va mai fi necesara decongelarea manuala a comparimentului congelatorului la o anumita perioada de timp.Haier HRF-521DM6

Combina frigorifica side by side Haier HRF-521DM6 este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum de energie electrica redus cu pana la 25% in comparatie cu aparatele frigorifice din clasa A, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual estimat undeva la 435 kWh/an. In ceea ce priveste capacitatea sa generoasa de depozitare, combina frigorifica side by side marca Haier include un volum total foarte mare de nu mai putin de 521 litri, dintre care un volum mare de 343 litri il detine compartimentul frigiderului iar restul volumului ramas de pana la 178 litri ii revine congelatorului.

Compartimentul frigiderului dispune de cinci rafturi dintr-o sticla securizata Safety Glass ce garanteaza o durabilitate mare si rezistenta impotriva zgarieturilor, doua sertare destul de spatioase pentru fructe si/sau legume (cu un nivel optim de umiditate in interior), patrutrei suporturi amplasate pe usa, dar si de o functie de super-racire. Compartimentul congelatorului beneficieaza la randul sau tot de patru rafturi din aceeasi sticla securizata, doua compartimente pentru depozitarea carnii, pestelui, etc., patru suporturi amplasate pe usa, precum si de o capacitate mare de congelare de pana la 12 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT