Masina de spalat rufe Haier HWS60-12F2S, 1200 RPM, 6 Kg, Clasa A++, Alb – fiabilă şi eficientă

Preţ Haier HWS60-12F2S

Maşina de spălat Haier HWS60-12F2S este recomandată ca făcând parte din clasa de eficienţă energetică A++ , care oferă consum redus de energie electrică şi de apă, este fiabilă şi oferă o spălare eficientă a rufelor. Haier HWS60-12F2S este adaptată la nevoile tale, precum şi la bugetul tău, deoarece preţul său este foarte accesibil şi mai mult decât atât la reducere.

Aspect Haier HWS60-12F2S

Maşina de spălat Haier HWS60-12F2S a fost creată cu un design simplu şi foarte elegant, cu o carcasă de culoare albă pe care este dispus un hublou cu diametrul destul de mare, iar la partea superioară fiind dotată cu un sertar pentru detergent, un buton pentru setarea programelor de spălare şi un elegant panou în partea dreaptă de culoare neagră pe care sunt dispuse câteva butoane cu leduri. Tamburul este din inox, pentru a da rezistenţă la coroziune în timp, iar dimensiunile maşinii de spălat sunt de  59.7 x 84.5 x 41.6 cm, dimensiuni ce permit montarea ei în baie sau bucătărie, aproape de sursa de apă.masina-de-spalat-6

Caracteristici Haier HWS60-12F2S

Această maşină de spălat cu o capacitate de încărcare de 6 kg este perfectă pentru un cuplu sau pentru o familie care schimbă hainele în continuu. Viteza de centrifugare este 1200 de rotaţii pe minut, scăpând rufele de excesul de apă, iar programele pe care le deţine sunt în număr de 11. Programul de 15 minute este dedicat spălării rapide şi oferă consum redus de energie electrică şi de apă. Programarea întârziată oferă posibilitatea de a programa spălarea rufelor  într-un interval de 12 ore, doar atunci când doreşti ca acest lucru să se producă.

Dacă preferi să le speli noaptea, atunci poţi merge liniştit la culcare şi când te vei trezi, nu va trebui decât să le întinzi la uscat.  Haier HWS60-12F2S face parte din clasa de eficienţă energetică A++, iar pentru spălare face parte din clasa de eficienţă energetică A. Aceasta oferă un consum mediu anual de apă  de 9900 litri. Nivelul de zgomot la spălare este unul mediu, acesta fiind de 61 dB, iar la centrifugare este de 77 dB.

Review Haier HWS60-12F2S

Haier HWS60-12F2S este o maşină de spălat eficientă şi oferă o spălare perfectă a rufelor. Aceasta deţine o capacitate de încărcare a rufelor de 6 kg şi o viteză de centrifugare de 1200 rotaţii pe minut, toate acestea fiind oferite la clasa de eficienţă energetică A++. Cele 11 programe integrate în maşina de spălat, reprezintă opţiuni la îndemână, disponibile şi uşor de utilizat. Opţiunea de spălare delicată este perfectă pentru articolele de îmbrăcăminte sensibile, care au nevoie de îngrijire suplimentară în timpul unei spălări.

Spălarea Rapidă împrospătează hainele care nu sunt murdare, într-un timp foarte scurt. Acesta poate fi folosit zilnic pentru a spăla hainele cu care ai fost îmbrăcat şi în care ai transpirat, ajutând la menţinerea igienei şi  la prospeţimea hainelor. Cea mai notabilă caracteristică a sa este Aquaproof, care te va avertiza în cazul în care va exista posibilitatea unei scurgeri de la maşina de spălat.  Haier asigură casei tale un plus de eleganţă cu design-ul său modern cu finisaje albe.

Pro: A++, Aquaproof

Contra: nu există.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT