Hansa FCCX68235 – aragaz complet electric din inox, cu 4 zone de incalzire si 8 functii de preparare!

 Preţ Hansa FCCX68235

Ideal pentru persoanele singure, cuplurile tinere sau familiile moderne, modelul Hansa FCCX68235, un aragaz complet electric cu 4 zone de gatit HiLight si un cuptor multifunctional, pe care il recomandam celor care vor sa se bucure de mancaruri perfect preparate si foarte sanatoase. Acesta se regaseste deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru aspectul ultra-modern, a functionalitatilor inteligente si a modurilor multiple de preparere, precum si pentru un buget mediu al celor interesati de acest aragaz electric Hansa.

 Review Hansa FCCX68235

Design-ul minimalist si ultra-modern al aragazului electric independent de la Hansa se va integra perfect in bucataria voastra, printr-o carcasa exterioara de culoare argintie, o plita din sticla vitroceramica si usa cuptorului cu 3 straturi de geam de culoare neagra, dar si de un sertar in partea inferioara a cuptorului si de un panou de comanda (cu afisaj digital, un programator Ts si butoate push-pull). In plus, noul aragaz electric Hansa are dimensiunile normale de 85 x 60 x 60 centimetri si o greutate de aproximativ 46 de kilograme, in timp ce acesta este incadra in clasa energetica A pentru un consum ok de energie.

Noul aragaz electric Hansa FCCX68235 este alcatuit dintr-o plita vitroceramica (cu doua zone de incalzire HiLight simpla 14,5 cm de 1,2 kW, o zona de incalzire HiLight dubla extinsa 12/21 cm de 0,75/2,2 kW si o zone de incalzire HiLight ovala extinsa 17/17 x 26,5 cm de 1,4/2,2 kW) si un cuptor multifunctional (cu grill inclus, ventilator incorporat si 8 moduri de preparare). Pe langa toate acestea, noul aragaz complet electric Hansa include de asemenea cu un panou de comanda usor de utilizat (cu un afisaj digital mare si butoane iluminate tip push-pull), dar si cu un sertar inferior pentru depozitarea vaselor, oalelor si altele.

Cu ajutorul procesului de productie inovator dezvoltat si patentat de SCHOTT, plita vitroceramica Hansa a fost fabricata fara utilizarea de arsenic sau metale grele, deoarece aceasta asigura avantaje cu privire la protectia mediului inconjurator. In ceea ce priveste cele 8 moduri de preparare ale cuptorului, functia de ventilatie cu aer cald asigura o distributie optima a caldurii si circularea constanta a aerului, o functie de preincalzire rapida pentru a atinge temperatura dorita intr-un timp scurt, functia de decongelare a unei varietati mari de alimente, in timp ce functia Supergrill asigura prepararea perfecta a mancarurilor.

Hansa FCCX68235

4 zone gatit, Cuptor electric, Grill, Clasa A, Inox

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele prezentate mai sus, noul aragaz electric Hansa FCCX68235 reprezinta, dupa parerea noastra o alegere perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc un nou aragaz electric complet echipat pentru ziua de azi, deoarece acesta poate asigura o preparare perfecta si foarte sanatoasa a mancarurilor preferate cu ajutorul celor patru zone de gatit de pe plita vitroceramica si a cuptorului multifuntional cu grill inclus.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT