Aragaz Hansa FCGW510009, Gaz, 4 Arzatoare, 50 cm, Alb – ieftin și eficient

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Aragaz Hansa FCGW510009, Gaz, 4 Arzatoare, 50 cm, Alb – ieftin și eficient
5 (100%) 1 vote

Preț Hansa FCGW510009

Prezentă în peste 20 de țări, Hansa oferă aparate electrocasnice de mare calitate, dezvoltând o gamă vastă și variată de aragazuri care satisfac cerințele tehnologice și cerințele de design ale clienților. Aceste aragazuri contribuie la crearea unui design plăcut pentru orice bucătărie, iar tehnologia inovatoare aduce un plus de facilitate pentru pasionații de rețete culinare.  Aragazul  Hansa FCGW510009 este un aragaz simplu, însă dotat cu iluminare interioară pentru cuptor, iar prețul său este foarte mic.

Aspect Hansa FCGW510009

Aragazul  Hansa FCGW510009 vine cu o carcasă metalică de culoare albă, cu capac metalic, în ansamblu un model compact. Plita este dotată cu 4 arzătoare și un grătar puternic și rezistent, ce poate susține orice greutate. Grătarul este format din 2 piese ce sunt poziționate vertical pe câte două arzătoare. Cuptorul are o ușă din sticlă neagră și este dotat cu iluminare interioară. Pe partea exterioară a ușii, este montat un mâner orizontal de culoare albă. Pe panoul de control se află 4 butoane pentru aprinderea celor 4 arzătoare, un buton pentru aprinderea cuptorului și un buton pentru iluminarea cuptorului. La bază aragazul Hansa FCGW510009 dispune de un sertar pentru depozitarea vaselor. Dimensiunile aragazului sunt de 85 x 50 x 60 cm și se potrivește perfect cu interiorul oricărei bucătării.

Caracteristici Hansa FCGW510009

Aragazul Hansa FCGW510009 este un model simplu, dotat cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite, un arzător mare, un arzător mic și două arzătoare normale, alimentându-se pe gaz. Folosit corect, consumul de gaze va fi redus considerabil. Pe suprafața plitei se pot folosi concomitent un număr de 4 recipiente, deoarece lățimea acestuia este de 60 de cm. Toate cele 4 arzătoare sunt dotate cu sistem de siguranță împotriva incendiilor. Cuptorul se alimentează pe gaz și oferă posibilitatea de a privi în interior la stadiul preparatelor, fără a deschide ușa cuptorului, deoarece acesta este dotat cu iluminare interioară.

Citește și:  Indesit UI6F1TW - congelator No Frost elegant si economic, cu volum net de 222 litri!

Sertarul pentru vase estre foarte util, pentru că oferă posibilitatea de a depozita tigăile și tăvile de care ai nevoie la gătirea diverselor preparate, dar pe care momentan nu le folosești. Cuptorul este simplu și nu deține rotisor și grill, dar poate coace diferite preparate din aluat, cum ar fi cozonaci, chec, prăjituri, precum și diverse preparate culinare, cum ar fi musaca, friptură cu legume, friptură la tavă, fructe coapte, legume coapte și multe alte preparate.

Review Hansa FCGW510009

Hansa FCGW510009 este un aragaz simplu, fără dotări tehnologice de gătire, dar cu 4 arzătoare ce oferă posibilitatea de a găti mai multe tipuri de mâncare concomitent. Prețul acestui aragaz este foarte mic, mai puțin de jumătate dintr-un salariu mediu pe economie, fiind preferat de persoanele care nu dispun de un buget mare dar care doresc să-și schimbe vechiul aragaz. Atât plita cât și cuptorul se alimentează cu gaze. Hansa FCGW510009 este accesorizat cu o tavă, un grătar pentru friptură sau diverse alte preparate care necesită coacerea la grătar și un sertar pentru depozitarea câtorva vase. Aspectul său este destul de modern  pentru a da un plus de eleganță oricărei bucătării.

Pro: 4 arzătoare, iluminare cuptor, preț mic

Contra: nu deține

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply

Review IT