Aragaz Hansa FCGW51090, Gaz, 4 Arzatoare, 50 cm, Alb – ușor de utilizat și foarte ieftin

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Aragaz Hansa FCGW51090, Gaz, 4 Arzatoare, 50 cm, Alb – ușor de utilizat și foarte ieftin
5 (100%) 1 vote

Preț Hansa FCGW51090

Aspectul rafinat al produselor Hansa se datorează nu numai interesesului pentru aspect ci și materialelor de calitate ce sunt utilizate pentru crearea aparatelor electrocasnice. Producătorii Hansa răspund cu promptitudine cerințelor clienților, căutând în permanență noi soluții pentru a face ca activitatea gospodinelor să fie cât mai ușoară. Prețul aragazului Hansa FCGW51090 este foarte mic deși aspectul său este foarte modern.

Aspect Hansa FCGW51090

Aragazul Hansa FCGW51090 are un aspect compact, dotat cu o carcasă metalică, realizată dintr-un material de foarte bună calitate, de culoare albă și cu capacul metalic. Panoul de control este dotat cu un număr de 5 butoane mari pentru aprinderea celor 4 arzătoare și unul pentru aprinderea cuptorului. Cuptorul este dotat cu o ușă din sticlă termorezistentă, cu rama de culoare neagră și fără iluminare interioară.  Dimensiunile aragazului Hansa FCGW51090 sunt de 85 x 50 x 60 cm, cu lățimea de 50 cm și se poate încadra perfect chiar și într-o bucătărie de dimensiuni mai mici.

Caracteristici Hansa FCGW51090

Aragazul Hansa FCGW51090 este un aragaz simplu ca și funcționare, dotat cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite, un arzător mare, un arzător mic și două arzătoare normale. Grătarul este realizat din metal foarte rezistent, putând susține orice greutate indiferent de mărimea recipientului. Fiind realizat dintr-o singură bucată, acesta oferă stabilitate și siguranță.  Cuptorul are o capacitate de 58 de litri, fiind destul de încăpător pentru a introduce și recipiente de dimensiuni ceva mai mari. Preparatele gătite în acest cuptor sunt redate cu o crustă aurie, suculente și fără a fi arse.

Citește și:  Hotpoint UH6F1CX - congelator premium din clasa A+, cu sistem No Frost si volum total de 222 litri!

Cavitatea interioară a cuptorului este realizată din materiale ce se pot curăța ușor de petele de grăsime. Ușa cuptorului fiind realizată din sticlă termorezistentă se curăță foarte ușor cu un burete sau cu o lavetă. Alimentarea celor 4 arzătoare și a cuptorului se face pe gaz. La cumpărare aragazul Hansa FCGW51090 vine accesorizat cu o tavă pentru cuptor și un grătar, ce sunt realizate din materiale de bună calitate. Cu design-ul elegant și culoarea albă strălucitoare, aragazul dă o notă modernă și elegantă oricărei bucătării.

Review Hansa FCGW51090

Aragazul Hansa FCGW51090 este un model simplu și foarte clasic, având o utilizare foarte simplă și ușoară. Cele 4 arzătoare permit folosirea concomitentă a acestora. Poziționarea corectă a recipientelor în funcție de dimensiuni pe cele 4 arzătoare, pot aduce economie la consumul de gaze. Aragazul Hansa FCGW51090 este destinat în special persoanelor cu un buget mic sau persoanelor mai în vârstă, care nu-și doresc aparatură electrocasnică foarte sofisticată. Acest aragaz are o utilizare foarte simplă, practic putând fi folosit prin simpla rotire a butonului ce corespunde arzătorului dorit și aprinderea lui cu un fir de chibrit.

Pro: 4 arzătoare, preț mic

Contra: nu deține

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply

Review IT