Aragaz Hansa FCGX61109, Gaz, 4 arzatoare, Grill, Rotisor, Aprindere electrica, 60 cm, Inox – elegant, modern şi eficient

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Preţ Hansa FCGX61109

Aragazul Hansa FCGX61109 are o lăţime convenabilă de 60 de cm, ce se poate încadra cu uşurinţă în interiorul unei bucătării. Cele 4 arzătoare şi cuptorul au aprindere electrică modernă. Dacă ai de gând să-şi schimbi aragazul din diverse motive sau pentru că îţi place să găteşti, atunci îţi recomand modelul Hansa FCGX61109 care este echipat cu o plită cu alimentare pe gaz, cu care vei putea găti rapid orice tip de preparat. Preţul acestuia este destul de accesibil pentru a putea fi cumpărat dacă ţi-l doreşti.

Aspect Hansa FCGX61109

Pentru aspect aragazul Hansa FCGX61109 vine dotat cu o carcasă în combinaţia de culori argintiu şi negru, care îi dau un aspect deosebit de modern şi de elegant. Dimensiunile sale sunt de 85 x 60 x 60 cm iar greutatea de 45 de kg. Stratul de email din interiorul cuptorului, oferă o curăţare uşoară, fără să depui un efort deosebit. Sertarul de sub cuptor este dotat cu rotiţe pentru ghidaj, putând fi deschis cu cea mai mare usurinţă. Plita din inox este foarte rezistentă şi dă aragazului un plus de eleganţă. Capacul de deasupra plitei este realizat din sticlă de calitate superioară, asigurând un plus de confort şi de eleganţă. Uşa cuptorului este realizată din sticlă reflexivă ce reduce semnificativ temperatura din exteriorul cuptorului. Această uşă fiind realizată din trei straturi de sticlă, redă un strat rece la partea exterioră.

Caracteristici Hansa FCGX61109

Hansa FCGX61109 este un aragaz dotat cu 4 arzătoare pe partea plitei şi un cuptor în partea de jos. Alimentarea tuturor arzătoarelor se face pe gaz. Aprinderea celor 4 arzătoare şi a cuptorului se face de la un buton electric, iar fiecare ochi în parte prezintă sistem de siguranţă, pentru a nu se produce accidente casnice grave, în cazul în care unul dintre arzătoare s-a stins accidental. Arzătoarele sunt împărţite ca fiind unul mare, unul mic şi două normale. Cuptorul este dotat cu grill şi rotisor şi are o capacitate de 58 de litri. Acesta este dotat cu timer, pentru a şti exact dacă preparatul a stat un timp optim pentru coacere, fiind avertizat la terminarea programului de coacere cu un sistem sonor. Termostatul îţi oferă posibilitatea de a seta temperatura la un nivel optim de preparare. Acesta fiind dotat cu sistem de iluminare, oferă posibilitatea a vedea stadiul de coacere a preparatelor, fără a deschide uşa cuptorului. Hansa FCGX61109 vine accesorizat cu 1 tavă plată, o tavă adâncă şi un grătar pentru cuptor. Geamul interior al uşii cuptorului este prevăzut cu instrucţiuni pentru gătit.

Citește și:  REVIEW - Kuvings B3500S

Review Hansa FCGX61109

Aragazul Hansa FCGX61109 îţi oferă posibilitatea de a găti într-un mediu ambiental plăcut, deoarece acesta are un aspect deosebit de elegant, oferă posibilitatea de a găti foarte uşor, oferă metode moderne de gătire gen grill şi rotisor, iar plita este dotată cu 4 arzătoare pentru a putea prepara concomitent 4 tipuri de mâncare. La cuptor se pot prepara toate tipurile de mâncăruri, inclusiv frigărui şi cărnuri ce pot fi făcute la rotisor. Poţi coace toate tipurile de aluat pentru diverse reţete culinare dulci sau sărate, poţi face diferite reţete culinare diverse ce necesită prapararea la cuptor, gen friptură cu legume, peşte cu legume, musaca şi multe altele.

Pro: grill, rotisor, timer, termostat, aprindere electrică, 4 arzătoare

Contra: nu deţine

Aragaz Hansa FCGX61109, Gaz, 4 arzatoare, Grill, Rotisor, Aprindere electrica, 60 cm, Inox – elegant, modern şi eficient
5 (100%) 1 vote
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply