Aragaz mixt Hansa FCMW53009 – ieftin ca braga

Aragazul mixt Hansa FCMW53009 se remarca prin pretul avantajos si consumul redus de gaz, datorita sistemului OptiGas. Astfel, plita acestui aragaz este una cu alimentare pe gaz, in timp ce cuptorul este unul electric, cu o capacitate de 69 de litri.

In ceea ce priveste designul, acesta este un aragaz alb simplu, din clasa A. Consumul de energie pe ciclu este de 0.88kWh. Latimea de doar 50 de centimetri a aragazului este deosebit de utila persoanelor care dispun de spatiu limitat.

Aragazul mixt Hansa FCMW53009 dispune de 4 arzatoare cu aprindere electrica si functia de siguranta, care opreste alimentarea cu gaze atunci cand flacara se stinge accidental. In plus, cuptorul dispune de un gratar, impreuna cu o tava plata si 1 tava adanca.

   Vezi AICI pretul pentru Aragazul mixt Hansa FCMW53009   

Geamul interior al usii cuptorului dispune de instructiuni pentru gatit, iar datorita faptului ca este din email, se curatara foarte usor. Din pacate cuptorul este lipsit de aprindere electrica si de rotisor, dar ofera iluminare interioara si grill, care este deosebit de util pentru a pregati legume, carne sau peste, atunci cand nu doriti le preparati pe un gratar.

Hansa FCMW53009

Cablul de alimentare este inclus si dispune de un stecher ceramic care suporta 16A. La aragazul mixt Hansa FCMW53009 veti mai intalni un compartiment inferior, util pentru a depozita tavile utilizate la gatit.

Atat plita, cat si cuptorul aragazului, va permit sa pregatiti cu usurinta mancarea dorita. Chiar daca cuptorul este electric, acesta dispune de 3 moduri de gatire, iar iluminarea interioara va ajuta foarte mult, sa verificati cu usurinta alimentele introduse in cuptor, fara sa mai deschideti usa acestuia.

Printre cele mai importante atuuri ale acestui aragaz se afla pretul avantajos, cu un raport bun calitate-pret. De asemenea, functia de siguranta si aprinderea electrica pentru plita, cat si grillul si iluminarea la cuptor, va ajuta foarte mult sa va bucurati de o utilizare cat mai confortabila.

Aragazul mixt Hansa FCMW53009 este potrivit pentru cei care prefera modelele mixte, cu plita alimentata pe gaz si cuptor electric. De asemenea, este un aragaz care se adreseaza tuturor utilizatorilor interesati de un model simplu, care sa dispuna de functiile de baza, necesare pentru o utilizare usoara si eficienta.

Fie pentru a schimba aragazul vechi, fie pentru a va echipa noua bucatarie cu un aragaz bun la un pret accesibil, modelul mixt Hansa FCMW53009 poate reprezenta alegerea potrivita pentru dumneavoastra.

Comentarii

Leave a reply

Review IT