Hansa FD206.3, 130 l, Clasa A+, H 129 cm, Alb – frigider cu doua usi

Un frigider extrem de incapator nu reprezinta o solutie pentru fiecare utilizator. Daca va doriti un frigider bun, la un pret accesibil, cu un volum brut total de aproximativ 140 de litri, atunci modelul Hansa FD206.3 este potrivit pentru dumneavoastra.

Acesta este un frigider in doua usi, cu un volum net al congelatorului de 33 de litri si un volum net al frigiderului de 97 litri, avand un volum brut total de 135 de litri. Consumul de energie electrica este un criteriu important de alegere al unui aparat electrocasnic. In cazul acestui model Hansa, consumul este de 168kWh/an si este inclus in clasa de eficienta energetica A+. Astfel, consumul energetic in 24h este de 0.46kWh.

   Vezi AICI pretul pentru Frigiderul Hansa FD206.3  

Frigiderul dispune de 2 rafturi din sticla securizata si 3 suporturi pe usa, suficiente pentru a depozita alimentele preferate si sticlele cu bauturi. Congelatorul este format dintr-un singur compartiment cu o capacitate de congelare de 2 kg/24h. Spatiul oferit este suficient pentru a congela desertul preferat sau carnea pentru o friptura.

Frigider Hansa FD206.3

Datorita volumului sau mai mic, acest frigider Hansa este potrivit pentru persoanele care locuiesc singure si pentru cele care nu au nevoie de un spatiu generos pentru depozitarea alimentelor. Functiile pe care le veti intalni la acest frigider includ controlul mecanic al temperaturii, iar clasa climatica este ST, cu agentul de racire R600a.

Datorita autonomiei de 10 ore, momentele in care furnizarea energiei electrice este intrerupta pot fi depasite cu usurinta, chiar si in cele mai toride zile de vara. In ceea ce priveste designul, este un model alb, cu usi reversibile si deschidere standard catre dreapta, cu maner orizontal si termostat reglabil. Greutatea acestui frigider este de 35 kilograme, in timp de dimensiunile sale sunt de 129 X 47.8 X 50.2cm.

Daca locuiti cu chirie sau pur si simplu aveti nevoie de un frigider mai mic, cu un congelator modest, frigiderul Hansa FD206.3 este exact ceea ce cautati. Se poate muta cu usurinta dintr-un loc in altul, datorita greutatii si a dimensiunilor sale reduse, are un design placut si se remarca printr-un consum redus de energie.

Un alt avantaj oferit de acest frigider consta in pretul accesibil, de aproximativ 850 de lei. Asadar, frigiderul Hansa FD206.3 se adreseaza tuturor celor care isi doresc un electrocasnic mic, la un pret accesibil, pentru a economisi bani, dar si energie, in timp ce alimentele preferate sunt mentinute proaspete, la o temperatura optima.

Comentarii

Leave a reply

Review IT