Hansa WHE1041B

REVIEW – Hansa WHE1041B

Hansa WHE1041B

Hansa WHE1041B este o masina de spalat rufe automata ce macar ar trebui sa fie un minim necesar pentru orice familie din ziua de astazi, deoarece aparatul electrocasnic reprezinta un mare ajutor in ceea ce priveste spalarea hainelor murdare de zi cu zi, fara a depune prea mult efort. Spunem ca nu ar trebui sa lipseasca din nici o locuinta prin simplu fapt ca nu necesita o investitie prea mare de achizitionare, insa trebuie sa precizam de la inceput ca, capacitatea sa de incarcare este limitata pana la 6 kilograme de rufe.

Inainte sa incepem sa discutam despre modelul mai sus mentionat, precizam faptul ca masina de spalat Hansa poate fi achizitionata din oferta unuia dintre cele mai cunoscute magazine online din Romania, eMAG, la un pret avantajos pentru orice tip de buget al celor interesati de produs. In plus, din moment ce achizitionati aparatul electrocasnic, veti beneficia de asemenea de garantia inclusa de 24 de luni, serviciul de livrare standard al produsului, deschiderea coletului la livrare (optionala) si retur gratuit in termen de 14 zile calendaristice.

 Review Hansa WHE1041B

Pe partea de aspect, masina de spalat rufe tip frontala de la Hansa ofera un design simplu dar modern, cu elemente destul de bine finisate la exterior, ce se integreaza usor in orice decor din locuinta. Carcasa exterioara este una compacta si complet alba, panoul de comanda tip mecanica se bazeaza pe cateva butoate si o rotita pentru programe, iar usa frontala este una transparenta, tot de culoare alba. Aceasta masoara 85 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime de doar 47 centimetri, avand un nivel destul de mare de zgomot estimat la 60 dB la ciclu de spalare.

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

Clasa energetica A+, impreuna cu cea de eficienta la spalare A, asigura un consum redus de energie in timpul functionarii, unde modelul Hansa WHE1041B inregistreaza un consum anual de energie estimat la 200 kWh, cu o cantitate optima necesara de apa. Acum, dintre caracteristicile principale ale aparatului Hansa mentionam viteza maxima de centrifugare de 1000 rotatii pe minut, optiunea de pornire intarziata, capacitatea de incarcare de pana la 6 kg de rufe si cele nu mai putin de 23 de programe speciale de spalare (Rapid, Bumbac, Prespalare, Delicate si altele).

In ceea ce priveste programele de spalare, masina de spalat Hansa include programele obisnuite in functie de tesatura (bumbac, sintetice), cele optimizate pentru o spalare eficienta sau rapida, precum si un ciclu special pentru articole delicate. Optiunea de pornire intarziata ofera posibilitatea de a programa intervalul orar de a incepe programul de spalare, chiar si atunci cand suntem la serviciu sau facem cumparaturi. Aceasta integreaza, in acelasi timp, un sistem de protectie impotriva inundatiilor, respectiv un sistem de siguranta ce blocheaza accesul celor mici la panoul de comanda.

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele discutate mai sus, suntem de parere ca masina de spalat rufe Hansa WHE1041B poate fi o optiune buna pentru o singura persoana sau maxim un cuplu tanar ce nu au timp la dispozitie sau pur si simplu nu doreste sa spele de mana hainele murdare. Aceasta are ca parti bune aspectul compact de la exterior, panoul simplu de comanda, consumul redus de energie si programele prestabilite de spalare, in timp ce ca parti mai putin bune mentionam inca o daca cantitatea limitata de haine si lipsa unui afisaj digital pentru timpul ramas de spalare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT