REVIEW – Hansa WHP7120LSB

Hansa WHP7120LSB

Hansa WHP7120LSB este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, cu aspect modern si pret accesibil, ce are un afisaj digital mare pentru o utilizare intuitiva si dispune de mai multe programe la spalare. Cu toate ca producatorul nu este unul foarte cunoscut pe piata locala, Hansa este o marca europeana de aparate electrocasnice si face parte din grupul Amica, care se afla in topul preferintelor clientilor din Europa de Est, conform producatorului.

Acum, daca credeti ca modelul recent mentionat este alegerea ideala pentru nevoile voastre, precizam faptul ca masina de spalat Hansa se afla deja in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania, la un pret mai mult decat decent chiar si pentru un buget limitat. In plus, din moment ce achizitionati aparatul electrocasnic, veti beneficia de garantia inclusa de pana la 24 de luni, serviciul de livrare standard a produsului la locuinta, deschiderea coletului la livrare (optional) si de retur gratuit in termen maxim de 14 zile calendaristice, de la data la care primiti produsul.

 Review Hansa WHP7120LSB

In ceea ce priveste aspectul sau exterior, remarcam inca la prima vedere un design modern si bine finisat la exterior, prin care aparatul se va integra fara probleme in orice decor si aduce totodata un plus de eleganta in locuinta. Acesta detine o carcasa complet gri, impreuna cu un afisaj digital tip LCD si un selector de programe, respectiv o usa semi-transparenta din sticla de fumurie, cu o margine subtire de culoare alba. Modelul mai sus mentionat masoara 85 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 54 de centimetri, in timp ce aparatul produce un zgomot putin cam mare la functionare ce poate ajunge pana la 75 dB la centrifugare.

Hansa WHP7120LSB face parte din clasa de eficienta energetica A+++ si este asadar destul de eficienta energetica in timpul functionarii sale, unde ar avea un consum anual de energie estimat la 174 kWh si necesita o cantitate obisnuita de apa la spalare. Acum, dintre caracteristicile sale principale mentionam viteza maxima de centrifugare de pana la 1200 de rotatii/minut, optiunea de pornire intarziata si cea de extra-clatire, motorul tip Inverter, capacitatea de pana la 7 kilograme de rufe si cele 16 programe prestabilite la spalare. In plus, aparatul electrocasnic suporta si adaugarea de articole suplimentare dupa ce a inceput ciclul de spalare, prin a apasa o secunda pe butonul de pornire/oprire.

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

Motorul cu invertor este cunoscut deja ca fiind unul dintre cele mai bune modele pe masinile de spalat actuale, deoarece nu avem la fel de multe componente in miscare ca la motoarele standard. Masina de spalat Hansa detine programele obisnuite de spalare in functie de tesatura sau culoare (inclusiv articole lana), cele eficiente de spalare rapida sau economica, precum si alte programe de spalare delicata sau anti-alergica. Optiunea de pornire intarziata ne permite sa programam masina de spalat pentru a incepe ciclul de spalare in lipsa noastra, iar optiunea de extra-clatire adauga un ciclu suplimentar de clatire a hainelor pentru a indeperta orice urma de detergent.

 Părerea noastră despre produs

Per total, modelul Hansa WHP7120LSB ne-a impresionat placut prin raportul sau excelent dintre calitate si pret, de la aspectul elegant si consumul optim de energie pana la motorul inteligent si programele prestabilite, fara a necesita o investitie prea mare pentru un buget mai limitat. Aceasta spala eficient si destul de bine hainele murdare, include toate programele necesare pentru utilizarea zilnica si, dupa cum am spus mai sus, arata foarte bine la exterior pe culoare gri. Acum, printre putinele lucruri ce nu ne-au placut la modelul recent mentionat este faptul ca poate fi putin cam zgomotoasa la centrifugare, insa nu depaseste limita normala ale altor modele.

Comentarii

Leave a reply

Review IT