Hansa ZIM636EH – masina de spalat accesibila si economica, cu 14 seturi complete de vase!

 Preţ Hansa ZIM636EH

Inainte sa incepem sa discutam despre masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM636EH, precizam ca aceasta se regaseste in oferta magazinelor online din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, in cazul in care va intereseaza o masina de spalat accesibila si foarte incapatoare. Aceasta este disponibil spre achizitionare la un pret foarte mic pentru caracteristicile sale foarte bune de spalare, respectiv pentru orice tip de buget, in timp ce magazinul online recomandat, eMAG, va ofera ca beneficii deschidere coletul la livrare si ridicarea gratuita a produsului vechi, iar serviciul de livrare este standard.

 Review Hansa ZIM636EH

Pe partea de aspect, masina de spalat vase tip complet incorporabila Hansa va ofera un design simplu dar modern, cu o usa frontala de culoare alba si un panou de comanda electronica de culoare negru (cu un display digital tip LED), care se va integra perfect in bucataria voastra, incorporandu-se in orice tip de mobila pentru bucatarie. In plus, masina de spalat Hansa are dimensiunile normale de 81,5 x 59,86 x 57 centimetri, o greutate de aproximativ 42 de kilograme si un nivel de zgomot de doar 47 dB, in timp ce la interior include un sertar dedicat pentru tacamuri, un cos superior reglabil pe inaltime si un cos inferior.

Masina de spalat Hansa ZIM636EH are clasa energetica A+ si clasa de eficienta la spalare/uscare A, pentru a beneficia de un consum anual de energie estimat la 299 kWh/an si de un consum anual de apa estimat la 3360 de litri/an, respectiv un consum de apa de 12 litri/ciclu de spalare. Aceasta dispune de un sistem de uscare cu aer cald, un sistem de spalare 3D, 3 optiuni speciale (HalfLoad, Start Delay si 3 in 1), 6 programe prestabilite de spalare si de o capacitate mare de 14 seturi complete de vase, pentru a va bucura intotdeauna de vase perfect curate si uscate, cu un minim de efort si un consum ok de resurse.

In ceea ce priveste programele de spalare, masina de spalat Hansa include programul Normal pentru vasele de zi cu zi, programul Intensiv pentru vasele foarte murdare, programele Eco/Rapid pentru vasele usor murdare la un consum optim/timp scazut, precum si programul Pahare pentru spalarea delicata a vaselor din sticla. Aceasta mai include o optiune de incarcare la jumatate pentru a spala o cantitate buna de vase, o optiune de pornire intarziata pentru a incepe ciclu de spalare la ora prestabilita, un sistem de spalare 3D si functia 3 in 1 pentru a optimiza ciclu de spalare in functie de tipul detergentului utilizat.

Hansa ZIM636EH

14 Seturi, 6 Programe, Clasa A+

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat pe scurt despre caracteristicile sale principale, masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM636EH reprezinta, dupa parerea noastra, alegerea perfecta pentru cuplurile tinere si familiile numeroase care isi doresc o masina de spalat practica si foarte incapatoare, la un pret avantajos. In plus, masina de spalat Hansa poate asigura o spalare/uscare economica si foarte eficienta a unei cantitati de pana la 14 seturi complete de vase, pentru a obtine rezultate foarte bune la ciclu de spalare/uscare, fara a depune prea mult efort, a produce prea mult zgomot sau a consuma multa energie/apa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT