Hansa ZIM676H – masina de spalat moderna si foarte incapatoare din clasa A++, la pret avantajos!

 Preţ Hansa ZIM676H

In cazul in care doriti sa va schimbati masina de spalat sau sunteti la prima achizitionare a acesteia si nu dispuneti de un buget mare, dar in acelasi timp doriti ca masina sa aiba si o capacitate mare de spalare, atunci noi va recomandam cu incredere modelul Hansa ZIM676H. O masina de spalat vase incorporabila cu un raport calitate/pret foarte bun, pe care o recomandam in special cuplurilor tinere sau familiilor numeroase, aceasta fiind disponibila deja si in ofera marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret super ok pentru dotarile sale foarte bune de generatie noua.

 Review Hansa ZIM676H

Pe partea de aspect, masina de spalat vase tip complet incorporabila de la Hansa, cu un aspect elegant de culoare alb si un panou de comanda de culoare neagra, se va integra perfect in bucataria voastra, incorporandu-se fara niciun fel de problema in orice tip de mobila pentru bucatarie (cu latimea de 60 de centimetri). Masina de spalat marca Hansa cantareste aproximativ 36 de kilgorame si masoara standard 81,5 centimetri in inaltime, 59,8 centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 55 de centimetri, in timp ce aceasta ofera un nivel redus de zgomot de maxim 47 dB in timpul ciclului de spalare.

Clasa energetica A++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/uscare A, va ofera un consum redus de resurse la spalare, pentru un consum energetic anual estimat undeva la 258 kWh pe an si de numai 0,91 kW/ciclu de spalare, respectiv un consum anual de apa estimat la 3080 de litri pe an si de 11 litri/ciclu de spalare. Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM676H dispune de doua cosuri de vase (un cos superior reglabil pe inaltime si unul inferior), 6 programe prestabilite de spalare si de o capacitate mare de pana la 12 seturi de vase, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la fiecare spalare/uscare.

In ceea ce priveste programele sale la spalare, aceasta include programul Intensiv pentru vasele cu un grad ridicat de murdarie, programul Zilnic pentru vasele de zi cu zi, programele Eco si Rapid pentru vasele usor murdare la un consum minim/durata scurta, programul Pahare pentru spalarea delicata la o presiune scazuta si programul 1h pentru un ciclu complet de spalare. In plus, masina de spalat marca Hansa mai include o optiune de incarcare la jumatate pentru a spala rapid o cantitate la jumatate a vaselor, precum si o optiune de programare intarziata pentru a incepe ciclul de spalare la ora selectata.

Hansa ZIM676H

12 Seturi, 6 Programe, Clasa A++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, noi suntem de parere ca masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM676H reprezinta o alegere perfecta si avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat bine echipata si foarte incapatoare la interior, la un pret avantajos. Astfel ca, masina de spalat marca Hansa poate asigura o spalare foarte eficienta si de buna calitate a unei cantitati de pana la 12 seturi complete de vase, pentru a va putea bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si un consum redus de resurse.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT