REVIEW: Televizor Smart FULL HD 55″, meister Hausgerate 55DK5 – Cu tehnologie avansată!

 Hausgerate 55DK5

Hausgerate este o companie germană care a fost fondată în anul 1967 și este la fel de faimoasă ca și Siemens sau Junker. Televizorul Smart  meister Hausgerate 55DK5 fiind proiectat de această firmă germană, calitatea lui devine automat neîndoielnică. În general, se știe că nemții își dau tot interesul pentru a realiza aparatură electronică și electrocasnică de înaltă calitate tehnologică.

Televizor Smart FULL HD Hausgerate 55DK5

Cu rama sa de culoare argintie și destul de subțire, televizorul  meister Hausgerate 55DK5, pare ceva mai mare decât este de fapt în realitate. Diagonala ecranului este de 139,7 cm, pretându-se a fi amplasat într-o cameră de zi. Rezoluția ecranului este de 3840 x 2160 pixeli, afișând imagini de cea mai bună calitate. Unghiurile de vizibilitate de 178/178 grade dau posibilitatea de a sta așezat confortabil oriunde în încăpere, deoarece imaginile rămân aceleași, fără a fi distorsionate.

Televizorul este de tip Smart cu sistem de operare Android 4.4, și deținând funcția de monitor pentru a putea fi folosit chiar și pentru PC. Meister Hausgerate 55DK5 este o creație nouă ce face parte din gama 2017. Performanțele audio sunt realizate cu ajutorul sistemului audio, compus din două boxe de câte 10 wați Speakers, performanța audio fiind dată de tehnologiile superioare de sunet BASS /TREMBLE/BALANCE, Dolby Stereo și Equalizer.

Ecranul plat, deține un contrast dinamic de 1000000:1 cu o capacitate de luminozitate de 280 cd/mp.Culorile ecranului sunt redate în nuanțe graduale, având un spectru larg de culori, cât mai apropiate de cele naturale, clare și foarte frumoase. Vei rămâne pur și simplu captivat de imaginile superbe care se etalează în fața ochilor tăi. Tehnologia 3D Comb Filter elimină zgomotele din surse analogice, iar tehnologia 3D Copor Mapping redă culorile apropiate de cele naturale. Cu Wi-Fi integrat toate conexiunile se realizează fără conectarea la cablu.

Cele mai importante caracteristici:

  • Tip: LED Full HD
  • Tip TV: Smart TAndroid
  • Tehnologii: 512M/ DDR3, 4G Byte, quad-core high-performance GPU, Quad core
  • Gama: 2017
  • Sistem audio: 2 x 10 W Speakers
  • Caracteristici superioare de sunet: BASS /TREMBLE/BALANCE, Dolby Stereo, Equalizer
  • Diagonala (cm) : 139,7
  • Tip ecran: plat
  • Rezoluție: 3840×2160 pixeli
  • Caracteristici superioare de imagine: 3D Comb Filter, 3D Color Mapping, Advanced Contrast Enhancer, Aspect Ratio

Preț Hausgerate 55DK5

Prețul televizorului meister Hausgerate 55DK5 este foarte accesibil. Acesta, făcând parte din gama 2017, este dotat cu caracteristici inteligente de înaltă performanță audio și video. Meister Hausgerate 55DK5 îți poate oferi imagini de calitate, pentru a te bucura cu întreaga familie de divertisment. Calitatea germană niciodată nu este pusă la îndoială, de aceea raportul dintre calitate și preț este considerat a fi un chilipir.

Hausgerate 55DK5

Rezolutie - 3840*2160, Android 4.4

 Părerea noastră

Calitatea televizorului Meister Hausgerate 55DK5 nu poate fi pusă la îndoială, produsul fiind realizat de o firmă germană. Acesta este dotat cu sistem de operare Android și deține tehnologii de performanță, precum 512M/ DDR3, 4G Byte, quad-core high-performance GPU și  Quad core. Singura nemulțumire ar putea fi aceea că, rezoluția ecranului nu este un 4K Ultra HD. În rest are tot ceea ce îi trebuie, culori foarte frumoase, conexiune la internet și la o sumedenie de dispozitive externe, precum și un sunet destul de bun.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT