Aparat de aer conditionat mobil Heinner HAC-09MB, 9000 BTU, Clasa A, Functie incalzire, Timer, Autocuratare – excelent pentru firme si pentru acasa

Zilele calduroase de vara sunt dificil de suportat pentru multe persoane dintre noi. Cu toate acestea, pentru persoanele care locuiesc cu chirie, poate fi dificila achizitionarea unui aparat de aer conditionat, mai ales atunci cand proprietarul locuintei nu este de acord. In astfel de situatii, cea mai buna alegere este reprezentata de un aparat de aer conditionat mobil, precum este modelul Heinner HAC-09MB.

Acesta este un model elegant si slim, disponibil intr-o nuanta alba, cu mici detalii argintii, pentru a se incadra foarte bine in locuinta dumneavoastra. Este un model cu telecomanda usor de utilizat, iar datorita manerelor sale laterale, se poate muta cu usurinta dintr-un loc in altul, pentru a nu va incomoda.

   Vezi AICI preţul pentru Heinner HAC-09MB   
Cat despre capacitatea de racire a aparatului de aer conditionat mobil Heinner HAC-09MB, acesta dispune de 9.000 BTU, motiv pentru care poate face fata unei garsoniere sau unei camere mai spatioase. De asemenea, este un model echipat cu pompa de incalzire, ideala in sezonul rece. Clasa de energie la incalzire si la racire este A, iar consumul de W la incalzire este de 800, avand o putere de 1.000W la racire.

Heinner-HAC-09MB

Datorita sistemului de evaporare automata a condensului, acest aparat de aer conditionat ofera o putere mai mare de racire, dar si o eficienta ridicata. Deasupra orificiului pentru ventilatie se afla panoul de control, unde veti putea observa afisajul de tip LED, care indica temperatura setata.

De asemenea, dispune de butoane pentru setarea temperaturii, impreuna cu treapta pentru ventilatie, butonul On/Off, butonul pentru programare si cel pentru selectarea modului Sleep. Datorita compresorului LG, va puteti bucura un de un aparat cu o durata indelungata de viata.

Aparatul de aer conditionat mobil Heinner HAC-09MB dispune de functii indragite la un astfel de produs, precum cea de autocuratare, cea de oscilatie automata si cea de autodiagnosticare. Functia Sleep este ideala atunci cand doriti sa va odihniti si sa creati un mediu racoros in locuinta dumneavoastra, fara sa va deranjeze zgmotul produs de aparat. De altfel, zgomotul produs de unitatea interioara este de 64 dB.

Extrem de util este si controlul „Power management”, care va aduce aparatul in starea de standby atunci cand temperatura ajunge la cea setata. In  acest fel este posibila economisirea de energie cu pana la 99,7% atunci cand aparatul nu raceste sau nu incalzeste. Asadar, Heinner HAC-09MB poate fi exact ceea ce aveti nevoie pentru a castiga lupta cu temperaturile ridicate din sezonul estival.

Comentarii

Leave a reply

Review IT