Heinner HAC-12CWF-H – aparat de aer conditionat cu tehnologie 3D Inverter si Wi-Fi Control!

Fie ca locuiti la malul marii sau chiar in mijlocul orasului, aparatul de aer conditionat .. a fost dezvoltat special pentru a va putea bucura de un mediu ambiental placut si foarte confortabil, indiferent de vremea de afara. Dotat in special cu tehnologia 3D Inverter, clasa energetica A++/A+ si o capacitate mare de racire/incalzire, acesta este suficient de puternic pentru a raci sau a incalzi rapid o incapere de dimensiuni mai mari, la un consum cat mai redus de energie electrica.

Designul sau modern si foarte atragator, cu un panel frontal elegant cu linii curbate si o culoare alba deosebita, va iesi cu siguranta in evidenta oriunde il veti amplasa, integrandu-se perfect in orice incapere a locuintei dumneavoastra. In ceea ce priveste specificatiile tehnice, unitatea interioara masoara 29,7 centimetri pe inaltime, 80,2 centimetri latime si o adancime de doar 18,9 centimetri, in timp ce aceasta inregistreaza un nivel redus de zgomot de doar 52 dB la interior.

PROMOȚIE Heinner HAC-12CWF-H Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi – verifică preț

Aparatul de aer conditionat accesibil si performant de la Heinner este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ la racire, respectiv in clasa energetica A+ la incalzire, pentru un consum cat mai redus de energie electrica, avand insa un coeficient de randamnet sezonier la racire SEER 6,8 si SCOP 4,2 la incalzire. In plus, acesta este dotat cu functia speciala Sleep-mode pentru un maxim de confort pe timpul noptii, la un consum minim de energie electrica, gratie unui mod de noapte inteligent.Heinner HAC-12CWF-H

Datorita tehnologiei inovatoare 3D Inverter, aparatul este echipat, de asemenea, cu un nou model de compresor DC Inverter de la brandul GMCC, care asigura o functionare optima si foarte eficienta, atat la racire cat si la incalzire, ceea ce rezulta un consum minim de energie electrica, un nivel redus de zgomot/vibratii, precum si o fiabilitate crescuta. Functia speciala de detectare a pierderii agentului frigorific opreste in mod automat functionarea aparatului, protejand astfel compresorul de tip Inverter.

Cu toate acestea, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-H dispune de o capacitate generoasa de racire/incalzire de pana la 12000 BTU/h, un filtru de inalta densitate (HD) pentru un flux de aer proaspat si foarte curat, un display digital de tip LCD foarte intuitiv, o functie ECO pentru o eficienta energetica ridicata, dar si de mai multe functii extrem de utile, precum de Racire, Incalzire, Turbo pentru o racire/incalzire rapida, Auto Restart si multe altele, precum si tehnologie Wi-Fi pentru controlul de la distanta.

Comentarii

Leave a reply

Review IT