Heinner HAC-12CWF-RD – aparat de aer conditionat cu un filtru HD si tehnologie 3D Inverter!

Cu un design elegant si mai multe dotari de ultima generatie, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-RD este alegerea perfecta pentru racirea/incalzirea si nu numai a unui living, dormitor sau chiar birou modern de maxim 24-35 mp, indiferent de vremea de afara. Acesta se remarca in principal printr-un design modern, dispaly LCD, clasa energetica A++/A+, tehnologia avansata 3D Inverter, o capacitate foarte buna de racire/incalzire, un filtru HD, tehnologie Wi-Fi si mai multe functii extrem de utile.

Designul modern si foarte atragator al aparatului de aer conditionat de la Heinner se va integra perfect in orice incapere a locuintei dumneavoastra, beneficiind de o unitate interioara eleganta de culoare rosie cu un panel frontal curbat si un display de tip LCD foarte intuitiv. Clasa de eficienta energetica A++ la racire, impreuna cu clasa energetica A+ la incalzire, asigura o eficienta energetica ridicata, inregistrand astfel un consum anual de energie electrica la racire de 223 kWh si de maxim 1441 kWh la incalzire.

PROMOȚIE Heinner HAC-12CWF-RD Inverter, 12000 BTU, Clasa A++ – verifică preț

Datorita tehnologiei 3D Inverter, sistemul de climatizare marca Heinner este echipat cu un nou compresor rotativ de tip DC Inverter, de la brandul chinezesc GMCC, pentru o functionare optima si foarte bine optimizata a compresorului GMCC, la un consum redus de energie electrica. Tehnologia avansata 3D Inverter ofera, de asemenea, o utilizare optima si foarte eficienta a compresorului rotativ de la GMCC pentru un maxim de confort, precum si o fiablitate ridicata si de lunga durata a aparatului.Heinner HAC-12CWF-RD

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-RD dispune de o capacitate generoasa de racire/incalzire de pana la 12000 BTU/h, precum si de un numar de 12 trepte de setare a vitezei ventilatorului interior + functia Turbo pentru o racire/incalzire rapida. In plus, filtrul de inalta densitate (High Density) asigura o eficienta ridicata a retinerii prafului cu pana la 50% mai mult si totodata a polenului cu pana la 80%, oferind asadar un flux de aer proaspat si extrem de curat.

Cu toate acestea, aparatul de aer conditionat de la Heinner mai beneficieaza de mai multe functii utile si de ultima generatie, precum de Racire (Ventilare), Incalzire, Auto Restart, Dezumidificare, Turbo, Timer, Eco-mode si Sleep-mode, dar si de o functie de detectare a pierderii agentului frigorific si nu in ultimul rand de tehnologia Wi-Fi pentru controlul de la distanta. Functia Turbo permite o functionare rapida si la o viteza maxima pentru atingerea in cel mai scurt timp a temperaturii setate.

Comentarii

Leave a reply

Review IT