Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12INVE Inverter, 12000 BTU, Clasa A, Display, Auto diagnoza – stoc limitat

Daca va doriti un aparat de aer conditionat cu o capacitate mare de racire, va puteti orienta catre modelul Heinner HAC-12INVE Inverter, datorita capacitatii acestuia de racire de 12.000 BTU. De asemenea, dispune de o capacitate de incalzire de 11.000 BTU si este inclus in clasa de energie incalzire si racire A, pentru a asigura un consum  redus de energie.

Este un model alb cu un design simplu, ce dispune de afisaj LCD pentru a indica temperatura, cat si de telecomanda cu display. Unitatea interioara dispune de urmatoarele dimensiuni: 800 X 280 X 190 mm. Prin functia auto-restart, atunci cand sunt caderi de tensiune sau intreruperi de curent, aparatul de aer conditionat va reporni de la setarile pe care le-ati programat anterior.

   Vezi AICI preţul pentru Heinner HAC-12INVE   

Atunci cand doriti sa reduceti zgomotul pe care il produce, se poate activa Modul Sleep. Este ideal pe perioada noptii sau atunci cand doriti sa va odihniti pe perioada zilei. Prin aceasta functie, temperatura de racire va creste cu un grad Celsius in prima ora si cu inca un grad Celsius in a doua ora si se va mentine in acest fel pana la oprirea functiei.

Aparat-de-aer-conditionat-Heinner-HAC-12INVE

In cazul incalzirii cu acest aparat de aer conditionat, temperatura va scadea cu 1 grad Celsius in prima ora si cu 2 grade Celsius in cea de-a doua ora, pentru ca in cea de-a treia ora sa scada cu inca 2 grade Celsius si sa se mentina asa pana la oprirea functiei.

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVE Inverter se remarca prin sistemul de diagnosticare si protectie automata, care permite functionarea corecta a acestuia. Atunci cand apar probleme, va fi afisat pe ecranul LCD codul defectiunii, pentru a putea descoperi in timp util care este problema.

De asemenea, dispune de Timer, prin care puteti programa sa porniti sau sa opriti aparatul dupa un interval de cel mult 24 de ore. Atunci cand doriti sa va asigurati de conditiile favorabile pentru o incalzire eficienta se poate selecta functia dezghetare automata, iar functia de dezumificare va permite scaderea umiditatii din incaperea in care este amplasat aparatul de aer conditionat.

Datorita functiilor sale si a capacitatii crescute de racire si de incalzire, acest aparat este un model potrivit pentru a mentine o temperatura ridicata sau scazuta in locuinta dumneavoastra, in functie de sezon. Astfel  raportul calitate – pret pe care il veti intalni la acest model este unul avantajos.

Comentarii

Leave a reply

Review IT