Heinner HAC-12OWF-BK – aparat de aer conditionat cu design deosebit si tehnologie 3D Inverter!

Suficient de puternic pentru racirea/incalzirea rapida a unei incaperi de mari dimensiuni, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK este, probabil, unul dintre cele mai bune modele de pe piata, din categoria sa de pret, remarcandu-se prin performantele sale de top la un pret imbatabil. Acesta vine in principal cu un designul elegant, o clasa energetica A++/A+, tehnologie 3D Inverter, un filtru HD, o capacitate generoasa de racire/incalzire si mai multe functii extrem de utile, toate acestea la un pret excelent.

Designul sau modern de tip V-Shape, cu un aspect deosebit al panelului frontal de tip oglinda, va iesi cu siguranta in evidenta oriunde il veti amplasa, beneficiind de o unitate interioara eleganta de culoare neagra, un display de tip LCD foarte intutitiv si un panel frontal cu iluminare laterala. Aparatul de aer conditionat de la Heinner este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ la racire, respectiv clasa energetica A+ la incalzire, pentru un consum cat mai redus de energie electrica.

PROMOȚIE Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian Inverter, 12000 BTU – verifică preț

Tehnologia unica 3D Inverter ofera un confort sporit, o eficienta energetica ridicata, precum si o fiabilitate crescuta si de lunga durata, prin utilizarea unui nou model de compresor Smart Inverter de la brandul GMCC, ceea ce asigura o functionare optima si foarte eficienta atat la racire cat si la incalzire. In plus, functia de detectare a pierderilor agentului frigorific opreste in mod automat functionarea aparatului  de aer conditionat, protejand astfel compresor nou de tip DC Inverter.Heinner HAC-12OWF-BK

Caracteristicile sale generare includ o capacitate mare de racire/incalzire de pana la 12000 BTU/h, tehnologie Wi-Fi pentru controlul de la distanta, dar si un numar de 12 trepte de viteza a ventilatorului interior + functia Turbo. Pe langa toate acestea, aparatul mai beneficieaza si de un filtru HD (High Density) pentru retinerea semnificativa a prafului si a polenului, precum si eliminarea bacteriilor, alergenilor, virusilor si a mirosurilor neplacute, oferind astfel un aer proaspat si extrem de curat.

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12OWF-BK dispune si de mai multe functii utile si de ultima generatie, precum de Racire (Ventilare), Incalzire, Turbo, Ionizare, Auto Restart, Dezumdificare, Timer, Sleep-mode si functia speciala “Forest Wind” pentru un aer proaspat si racoros. Functia Auto Restart reporneste automat aparatul, in cazul unor intreruperi de curent, la setarile anterioare. Functia Turbo  permite o functionare optima la o viteza maxima pentru o racire/incalzire rapida.

Comentarii

Leave a reply

Review IT