Heinner HAC-12SL++ – aparat de aer conditionat cu design modern si tehnologie DC Inverter!

Heinner a dezvoltat special pentru dumneavoastra aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12SL++, cu design modern si performante de top la un pret imbatabil, fiind destul de puternic pentru racirea si/sau incalzirea rapida a unei incaperi chiar si de dimensiuni mai mari. Ideal pentru o vara torida sau o iarna grea, acesta vine cu un design modern, displaly LCD, clasa energetica A++/A+, tehnologie DC Inverter, o capacitate mare de racire/incalzire si mai multe functii utile si de inalta calitate.

Noul aparat de aer conditionat de la Heinner este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ la racire, respectiv in clasa energetica A+ la incalzire, pentru a putea beneficia de o eficienta energetica ridicata, si anume acesta inregistreaza un consum redus de energie electrica. Prin intermediul functiei Sleep, aparatul creste/scade automat temperatura cu 1 grade Celsius pe ora in primele doua ore, apoi mentine temperatura timp de 5 ore, dupa care se opreste, economisind astfel mai multa energie pe timpul noptii.

PROMOȚIE Heinner HAC-12SL++ Inverter, 12000 BTU, Clasa A++ – verifică preț

Dotat cu tehnologia speciala Inverter, acesta integreaza un nou model de compresor DC Inverter de la brandul GMCC, ceea ce asigura o functionare silentioasa si foarte bine optimizata la parametrii optimi, avand un consum redus de energie electrica si o fiabilitate crescuta. In plus, aparatul realizeaza automat operatiuni de mentenanta, fiind dotat cu o functie de detectare a pierderilor agentului frigorific, functie de diagnosticare si o functie de curatare automata.Heinner HAC-12SL++

Caracteristicile sale generale includ o capacitate generoasa de racire / incalzire rapida de pana la 12000 BTU/h, un display de tip LCD foarte intuitiv si nu in ultimul rand un filtru HD (High Density) pentru retinerea ridicata a prafului si polenului. Pe langa toate acestea, aparatul mai beneficieaza de un ventilator interior, cu 12 trepte de viteza, pentru controlul precis al debitului de aer si confortul termic, dar si de un ventilator exterior, cu 5 trepte de viteza, care ofera un consum redus de energie.

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12SL++ dispune si de o serie de dotari interesante, precum functia Auto Restart pentru repornirea sistemului de climatizare la setarile anterioare, fiind ideala in cazul unei intreruperi a curentului electric. Cu toate acestea, aparatul AC de la Heinner mai este dotat si cu mai multe functii de inalta calitate, precum de Racire (Ventilare), Incalzire, Turbo pentru o racire/incalzire rapida si Timer pentru setarea pornirii/opririi aparatului intr-un interval de 24 de ore.

1 Comment
  1. Reply
    Aer Conditionat 5 iunie 2016 at 11:17

    Am cumparat acest aparat de aer coditionat. Momentan sunt multumit. A mai constat aprox 300 lei instalarea.

Leave a reply

Review IT