Combina frigorifica Heinner HC-249A+, 249 l, Clasa A+, H 180 cm, Alb – oferta noua

Daca preferati produsele concepute de producatori germani, atunci va puteti orienta catre combina frigorifica Heinner HC-249A+. Heinner este un brand german apreciat pentru calitatea produselor sale, iar aceasta combina este un model alb din clasa A+, care poate fi cumparat la un pret avantajos.

Consumul de energie, de 257kHw/an, este unul destul de avantajos, iar volumul net al frigiderului acestei combine frigorifice este de 179 litri, in timp ce congelatorul dispune de 70 de litri. De asemenea, frigiderul dispune de 3 rafturi, in timp ce congelatorul are 3 compartimente pe care le puteti utiliza pentru a congela alimentele preferate.

   Vezi AICI pretul pentru Heinner HC-249A+  

Daca va doriti o combina frigorifica care sa consume putina energie electrica, dar care sa fie de dimensiuni reduse, pentru a putea fi incadrata cu usurinta si in bucatariile mai mici, atunci modelul Heinner HC-249A+ este o buna alegere. Acesta este un aparat electrocasnic simplu, care masoara 180 X 55.5 X 56.6 centimetri (I X L X A).

Combina frigorifica Heinner HC-249A+, 249 l, Clasa A+, H 180 cm, Alb

Fie atunci cand vechiul frigider va creeaza probleme, fie cand va mutati intr-o locuinta noua si aveti nevoie de electrocasnice noi, achizitionarea unei combine frigorifice devine o necesitate. Atunci cand nu dispunem de foarte multi bani, ne orientam catre produsele mai accesibile, care sa ne ofere un bun raport calitate-pret.

Heinner ne pune la dispozitie astfel de produse, dupa cum se poate observa si la combina frigorifica Heinner HC-249A+. Aceasta este suficient de spatioasa pentru a depozita alimentele necesare unei familii cu cativa membri, are un design placut, ocupa putin spatiu si ofera un consum redus de energie. Usa este cu deschidere standard catre dreapta si maner orizontal integrat, iar termostatul reglabil este util fiecarui utilizator.

O alta caracteristica utila pe care o veti intalni la aceasta combina frigorifica este sistemul de  dezghetare automat, care va scapa de neplacerea de a dezgheta manual congelatorul. Datorita pretului avantajos, aceasta combina frigorifica Heinner este o dovada a faptului ca nu trebuie sa cheltuiti mii de lei pentru a cumpara aparatul frigorific potrivit pentru dumneavoastra. Intotdeauna se vor gasi solutii accesibile, care sa va multumeasca.

La un pret de aproximativ 1.200 de lei, Heiner va pune la dispozitie un aparat electrocasnic bun, care raspunde necesitatilor utilizatorilor si ofera performantele de racire pe care le doriti. Atat in compartimentul pentru frigider, cat si in cel pentru congelator, veti putea organiza cu usurinta produsele alimentare, pentru a fi mereu la indemana la o temperatura optima.

1 Comment
  1. Reply
    Cristi 18 august 2016 at 20:09

    Heinner nu este brand german. E un nume pus de un șmecher român pe niște chinezării no-name de toată rusinea! (achiziție verificată).

Leave a reply

Review IT