Heinner HCF-317A+ – combina frigorifica cu design elegant, sistem Full No Frost si o capacitate decenta!

Combina frigorifica Heinner HCF-317A+ este una dintre cele mai bine dotate modele de pe piata, din categoria sa de pret, remarcandu-se in principal printr-un raport calitate-pret excelent din toate punctele sale de vedere, fiind alegerea perfecta pentru toti cei care sunt in cautarea unui nou aparat frigorific accesibil si modern. Disponibila mai nou si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil pentru dotarile sale, aceasta vine cu un design elegant, display LED, clasa energetica A+, sistem de racire Full No Frost, o capacitate suficienta de depozitare si mai multe functii utile.

Designul modern si foarte atragator al combinei frigorifice marca Heinner va atrage cu siguranta toate privirile celor din jurul sau, gratie carcasei elegante de culoare alba, display-ului LED intuitiv si a celor doua usi reversibile cu maner integrat, o deschidere standard spre dreapta si un sistem de avertizare pentru usa deschisa, potrivindu-se perfect oriunde in bucataria dumneavoastra. In plus, aceasta are o greutate de aproximativ 70 kilograme si masoara 185,5 centimetri pe inaltime, 60 de centimetri latime si o adancime de maxim 68,5 centimetri, oferint totodata un nivel redus de zgomot de doar 43 dB.

Heinner HCF-317A+, 317 l, No Frost, Display, Clasa A+ – profită acum de reducere

Sistemul unic de racire Full No Frost impiedica formarea de gheata si totodata inghetarea alimentelor proaspete din congelator, in timp ce in frigider ofera un microclimat ideal pentru pastrarea proaspata a alimentelor dumneavoastra. Functia EcoMode seteaza combina frigorifica de la Heinner sa functioneze intr-un mod de economisire a energiei eletrice, in cazul unei absente prelungite, usa fiind inchisa pe toata aceasta perioada. Functia speciala de vacanta (Holiday) este ideala atunci cand plecati in vacanta, deoarece aceasta opreste complet frigiderul, in timp ce congelatorul ruleaza normal in continuare.Heinner HCF-317A+

Combina frigorifica Heinner HCF-317A+ este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru a putea beneficia de un consum cat mai redus de energie electrica in timpul functionarii sale, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 307 kWh/an. In ceea ce priveste capacitatea sa suficienta de depozitare, combina frigorifica eleganta si destul de spatioasa de la Heinner include un volum net total foarte bun de pana la 317 litri, dintre care un volum net mare de 222 litri il detine compartimentul frigiderului iar restul volumului net de 95 litri ii revine congelatorului.

Compartimentul frigiderului dispunde de patru rafturi dintr-o sticla, un compartiment special FreshZone pentru pastrarea proaspata a carnii, pestelui, etc., un compartiment pentru fructe/legume, trei rafturi amplasate pe usa, un sistem de dezghetare automat, precum si de o iluminare interioara pe LED. Compartimentul congelatorului beneficieaza la randul sau de trei compartimente transparente si spatioase pentru depozitarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, o functie de super-congelare, dar si de o capacitate generoasa de congelare de nu mai putin de maxim 15 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT