Heinner HCF-98A+ – Lada frigorifica cu buget redus

Lada frigorifica Heinner HCF-98A+ este un aparat electrocasnic din clasa de eficienta energetica A+, care se remarca printr-un design atractiv si dimensiunile sale reduse, datorita carora se poate incorpora cu usurinta intr-o bucatarie mai mica. Daca nu va plac lazile frigorifice clasice, cu deschidere frontala si cu sertare, atunci aceasta lada cu deschidere verticala poate fi o buna alegere.

Cu un  design clasic in nuanta alba, aceasta lada frigorifica se potriveste foarte bine in orice incapere, iar datorita inaltimii de 83.6 centimetri, a lungimii de 56.3 centimetri si  a adancimii de 52.6 centimetri, va fi usor sa ii gasiti loc, fie in bucatarie, fie in oricare alta incapere din propria locuinta.

   Vezi AICI pretul pentru Heinner HCF-98A+  

Deschiderea verticala intalnita la lada frigorifica Heinner HCF-98A+ este utila, deoarece ofera acces usor la alimentele pe care le aveti congelate. Termostatul ajustabil este cu un control mecanic si are trei trepte, respectiv una mica, una medie si una maxima, impreuna cu o treapta off. In partea frontala se afla o lampa de semnalizare a functionarii, pentru a se observa usor atunci cand lada frigorifica este alimentata cu electricitate si functioneaza.

Heinner HCF-98A+

In ceea ce priveste volumul acestei lazi frigorifice, acesta este unul net de 98 litri, fiind suficient de spatioasa chiar si pentru familii. Consumul de energie este de doar 173 kWh pe an, datorita careia ofera un raport foarte bun volum/consum. Din pacate dispune de un sistem de dezghetare manual, care ii poate nemultumi pe unii dintre utilizatori.

Capacitatea de inghetare este de 6kg/24h, iar zgomotul pe care il produce este de 45dB. Pretul pentru lada frigorifica Heinner HCF-98A+ este de aproximativ 700 de lei, fiind un pret destul de avantajos pentru un aparat electrocasnic economic, care va permite sa congelati alimentele preferate, in timp ce economisiti energie electrica.

Daca preferati incarcarea verticala mai mult decat cea frontala la o lada frigorifica, atunci Heinner va vine in ajutor, prin modelul HCF-98A+. Fara sa faceti compromisuri la performanta de racire, veti putea economisi la plata facturii electrice, in timp ce va bucurati in orice perioada a anului de fructele si legumele preferate, cat si de cele mai racoritoare deserturi.

O lada frigorifica este o necesitate pentru fiecare familie, nu doar pentru a congela carne si peste, ci si pentru a congela anumite mancaruri, fructe, legume sau bauturi. Alimentele vor fi pastrate la o temperatura optima, pentru a impiedica alterarea acestora si a putea fi consumate atunci cand doriti.

Comentarii

Leave a reply

Review IT