Heinner HCNF-H320A+ – combina frigorifica eleganta si incapatoare din clasa A+, cu tehnologia Full No Frost!

Preţ Heinner HCNF-H320A+

Heinner HCNF-H320A+ este o combina frigorifica incapatoare si performanta din clasa A+, ideala pentru o singura persoana sau pentru o familie tanara si chiar una ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A+, un termostat reglabil, tehnologia de racire Full No Frost, un volum net total de pana la 320 de litri, un sistem de dezghetare automat, un suport pentru oua si o tavita pentru cuburi de gheata, un sistem de iluminare interioara pe LED de 1 W, o capacitate de congelare de 4,5 ore si altele.

Review Heinner HCNF-H320A+

Design-ul minimalist si ultra-modern al combinei frigorifice de la Heinner se va integra perfect oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de control mecanic usor de utilizat (cu termostat reglabil la interior), dar si de doua usi reversibile cu un maner vertical incorporat si o deschidere standard de la stanga spre dreapta. In plus, combina frigorifica marca Heinner cantareste aproximativ 70 de kilograme si masoara 185 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime de pana 68,5 centimetri, in timp ce aceasta ofera un nivel redus de zgomot de 43 dB si o autonomie (fara curent) de pana la 18 ore.

Combina frigorifica Heinner HCNF-H320A+ are o clasa de eficienta energetica A+ si un consum redus de energie in timpul functionarii sale, deoarece aceasta inregistreza un consum energetic anual estimat undeva la 306 kWh pe an. Tehnologia de racire Full No Frost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider creeaza un microclimat ideal pentru alimente perfect proaspete un timp indelungat. In plus, aceasta include un volum net total de pana la 320 de litri, destul de suficient pentru o singura persoana sau o familie tanara, prin intermediul volumului net de 225 litri a compartimentul frigiderului si al volumului de 95 litri a congelatorului.

Compartimentul frigiderului dispune de doua rafturi ajustabile dintr-o sticla rezistenta, un suport pentru oua, un compartiment transparent pentru fructe si legume ca proaspat culese, trei suporturi amplasate pe usa, un sistem de dezghetare automat si nu in ultimul rand de un sistem de iluminare interioara tip LED de 1 W. Compartimentul congelatorului beneficiaza de o tavita pentru cuburi de gheata, trei compartimente transparente si destul de incapatoare pentru depozitarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp decat la frigider, un sistem de dezghetare automat si de o capacitate buna de congelare de 4,5 kilograme/zi de alimente recent depozitate.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Părerea noastră despre produs

Moderna, incapatoare si performanta, combina frigorifica Heinner HC-H320A+ este capabila sa asigure o racire si/sau congelare destul de eficienta si de buna calitate a alimentelor dumneavoastra, pentru a va putea bucura de alimente perfect proaspete pe termen lung, la fel ca in prima zi, fara a se altera sau a isi pierde din gust, culoare sau consistenta. Astfel ca, combina frigorifica de la Heinner reprezinta o solutie perfecta si avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc un nou aparat frigorific elegant si destul de incapator, capabil sa pastreze prospetimea alimentelor recent depozitate un timp indelungat, la un pret foarte ok de achizitonare pentru aporoape orice tip de buget.

Heinner HCNF-H320A+

320 l, Full No Frost, Clasa A+

– Părerea clienţilor –

Este silentioasa si foarte eleganta, are o capacitate foarte buna de depozitare si este echipata cu sistemul inteligent de racire No Frost. O recomand cu mare incredere persoanelor sau familiilor care vor un produs foarte bun la un pret super ok de achizitionare.

Am cumparat recent aceasta combina frigorifica Heinner si pot spune ca sunt super incantat de achizitia facuta. Este silentioasa pe toata durata de functionare, incapatoare pentru doua persoane si suficient de inteligenta pentru o racire foarte buna. Recomand.

Este o combina frigorifica foarte accesibila si bine echipata pentru ziua de azi, disponibila la un pret foarte ok de achizitionare. Arata foarte bine la exterior, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste foarte bine orice tip de aliment.

Un raport calitate/pret foarte bun din punctul meu de vedere. Combina frigorifica Heinner se potriveste perfect in bucatarie, are o capacitate foarte buna de depozitare si se bazeaza pe sistemul de racire No Frost. Per total sunt foarte multumit de achizita facuta.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT