Frigider Heinner HF-100A+ , 100 l, Clasa A+, H 83.9 cm, Alb – pret avantajos

Pret Heinner HF-100A+

– un frigider care vine cu un pret foarte avantajos, ideal pentru bucatariile de dimensiuni mai mici, un pret pe care il putem remarca la unul din cele mai mari magazine online din Romania. Probabil va intrebati de unde pretul acesta scazut?…ei bine, brand-ul Heinner este detinut de Iulian Stanciu (cel care detine si Network One Distribution (NOD) – principalul distribuitor pentru eMAG), astfel avem un punct comun unde ne arata ca pretul este cel de distributie pentru ca este vandut chiar de unul din magazinele pe care le administreaza.

Aspect Heinner HF-100A+

– este mic si elegant, de culoare alba, as putea spune un frigider standard care se potriveste oricarui decor, ideal pentru cei care nu sunt foarte pretentiosi la aspect si se uita intodeauna la pret si caracteristici, este combinatia perfecta intre accesibilitate si fiabilitate tinand cont ca vine cu o garantie minima de 36 de luni, de asemenea trebuie sa precizam ca materialele folosite nu contin flour si au emisii de carbon foarte mici. Iar la cat este de mic trebuie remarca si faptul ca avem si un mic congelator, nu este foarte mare dar probabil foarte benefic pentru cei care doresc sa-si tina inghetata sau sucul la rece.

   Vezi AICI pretul pentru Frigiderul Heinner HF-100A+  

Caracteristici Heinner HF-100A+

– are un volum total net de 100 litri si face parte din clasa de eficienta energetica A+, astfel putem spune ca avem un consum redus de energie, discutam aici despre 118 kWh/an, unul din cele mai econome frigidere din clasa lui. Are clasa climatica N-ST cu un agent de racire R600a si cu un nivel de zgomot de 43 db, este un frigider ideal pentru o vara calduroasa unde putem tine alimentele in siguranta cu un cost minim.

Citește și:  REVIEW - Samsung RT38K5435S9/EO

Frigider Heinner HF-100A+

Review Heinner HF-100A+

In momentul scrierii articolului trebuie sa precizez ca este foarte cald afara, berea sta la rece si alimentele sunt in siguranta, zgomotul nu este deranjant si as putea sa spun ca isi face treaba extrem de bine. Alternative pentru acest produs gasim mai rar pentru ca are un pret foarte avantajos, insa eu va recomand cu caldura noul frigider de la Heinner.

Parerile clinetilor: Frigider mic, ergonomic, aspect placut, a inlocuit cu succes o combina frigorifica uriasa care nu a fst folosita niciodata la capacitate maxima. Urmatorul frigider similar ca pret dar cu bec interior si dezghetare automata e plus 200 lei, faceti calculul singuri.

PRO: pret accesibil, capacitate relativ mare pentru clasa lui ( 100 litri ), garantie de 36 luni

CONTRA: iluminare interioara inexistenta, congelator foarte mic care nu se dezgheata automat

Comentarii

Leave a reply

Review IT