REVIEW: Robot de bucatarie Heinner HFP-550IX – Cu mașină de tocat carne și râșniță!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Robot de bucatarie Heinner HFP-550IX

Practica reducerii alimentelor în bucăți mici,  semi-lichide sau sub formă de pulbere, reprezintă baza multora dintre rețetele pe care le folosim pentru a face ingrediente potrivite pentru gătit, pentru ingerare și pentru digestie, fiind de asemenea,  plăcute la gust și la vedere.

Astăzi,  la bucătărie este din ce în ce mai puțin folosită agilitatea de a mânui cuțitul, preferat fiind un aparat care să taie rapid legume și să râșnească plantele aromatice pentru sos. Unul dintre aceste dispozitive eficiente, este și robotul de bucătărie Heinner HFP-550IX, care dispune de abilitatea de a tăia felii de vinete, dovlecei, morcovi etc.

Pentru cei care vor să economisească timp și efort sau chiar pentru cei care doresc să se bucure de a o face pe bucătarul profesionist și priceput acasă, pot folosi acest dispozitiv care include toate accesoriile de procesare a alimentelor, cum ar fi, blenderul, mașina de tocat carne, râșnița cu accesoriile aferente fiecărei funcții în parte. Acesta este ideal pentru a pregăti sosurile, pentru a mixa legumele sau fructele, pentru a frământa aluatul sau pentru a face o bezea, o cremă sau frișcă.

Robot de bucatarie Heinner HFP-550IX, 550W, 2 viteze + Pulse, Discuri din inox , Negru/Inox

Robotul de bucătărie Heinner HFP-550IX te poate ajuta la tăierea alimentelor într-o formă semifinală și la obținerea frapeurilor,  prepararea sosurilor, a maionezei sau a vinegrettei, la prepararea cremelor și a supelor-cremă, la tocarea cărnii și la procesarea cârnaților de casă, la măcinarea cafelei sau a boabelor tari și la multe altele. Mixerul este potrivit pentru piureurile de fructe și legume și pentru prepararea sosurilor, având o bază în care este amplasat motorul electric.

Viteza poate fi reglată optând pentru una dintre cele două trepte sau pentru viteza suplimentară Puls. Motorul electric rotește un ax mic pe care se cuplează bolul cu capacitatea de 1,2 litri sau  blenderul cu capacitatea de 1,5 litri,  în care sunt plasate accesoriile care, acționate odată cu motorul, amestecând și reducând alimentele conținute în bol, în forma dorită. În funcție de model, lamele se pot roti la una sau mai multe viteze diferite.

  Cele mai importante caracteristici

 • Accesoriu pentru frământat
 • Disc cartofi
 • Disc feliere
 • Blender
 • Mașină de tocat
 • Râșniță
 • Kitchen Machine
 • Capacitate bol: 1,2 litri
 • Capacitate blender: 1,5 litru
 • Putere: 550 w
 • Trepte de viteză: 2 + Puls

Preț Robot de bucatarie Heinner HFP-550IX

Prețul robotului de bucătărie Heinner HFP-550IX este deosebit de mic, și mai mult decât atât acum prețul este redus. Raportul preț/calitate este excelent, deoarece  dispozitivul deține funcții utile și este realizat din materiale de înaltă calitate. La cumpărarea Robotul de bucătărie Heinner HFP-550IX,  se oferă o garanție de doi ani, care este inclusă în preț.

Heinner HFP-550IX

550W, 2 viteze + Pulse, Discuri din inox

 Părerea noastră

Robotul de bucătărie Heinner HFP-550IX este destul de compact, de mare calitate, foarte ieftin și este util pentru amestecarea alimentelor direct în vas sau bol. Potrivit pentru supă și creme, acesta are două viteze diferite și una Puls și poate fi accesorizat cu lame interschimbabile. De asemenea, este util pentru alte funcții, cum ar fi realizarea cremelor, a maionezei și a frișcăi. 
REVIEW: Robot de bucatarie Heinner HFP-550IX – Cu mașină de tocat carne și râșniță!
5 (100%) 9 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply