Heinner HSBS-520NFX+ – side by side modern si extrem de incapator, cu sistem Full No Frost!

Heinner HSBS-520NFX+ este unul dintre cele mai accesibile aparate frigorifice side by side de pe piata, perfect pentru o bucatarie moderna si de noua generatie, care va permite sa va bucurati de o racire / congelare de cea mai buna calitate a alimentelor proaspete, fara a isi pierde din gust, culoare si consistenta, chiar si in zilele calde de vara. Disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil pentru dotarile sale de top, acesta este dotat cu un design modern si elegant din inox, display LCD, clasa energetica A+, sistemele de racire Full No Frost si Multi Air Flow, functia speciala “Inteligenta artificiala”, o capacitate generoasa de depozitare, o functie de super-racire/congelare si multe altele.

Design-ul premium si ultra-modern al aparatului frigorific side by side de la Heinner se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare argintie, fabricata complet din otel inoxidabil, un display digital de tip LED, dar si de doua usii foarte atragatoare cu un maner incorporat de culoare neagra si un sistem de deschidere side by side spre exterior. In plus, acesta masoara 178,6 centimetri in inaltime, 91 de centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 64,3 centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de doar 43 dB si o autonomie mare de pana la 10 ore (fara curent electric) pentru pastrarea la rece a alimentelor.

PROMOȚIE Heinner HSBS-520NFX+, 516 l, Clasa A+, Full No Frost – verifică preț

Sistemul unic de racire Full No Frost, disponibil in ambele compartimente ale aparatului frigorific marca Heinner, impiedica formarea de gheata si totodata inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider ofera un microclimat ideal pentru pastrarea la fel ca in prima zi a alimentelor proaspete, chiar si pe o perioada mai lunga de timp. Sistemul special de ventilatie Multi Air Flow asigura o distribuire constanta si uniforma a fluxului de aer rece, atat in interiorul compartimentului frigiderului, cat si in cel al congelatorului, ceea ce va permite sa va bucurati de o racire/congelare uniforma a alimentelor dumneavoastra pentru mentinerea prospetimii acestora pe termen lung.heinner-hsbs-520nfx

Aparatul frigorific side by side Heinner HSBS-520NFX+ este incadrat in clasa energetica A+ pentru un consum decent de energie electrica, inregistrand astfel un consum energetic anual estimat undeva la 411 kWh/an. In ceea ce priveste capacitatea sa de depozitare, acesta se remarca printr-un volum total excelent de pana la 516 litri, dintre care un volum mare de 339 litri il detine compartimentul frigiderului iar restul volumului ramas de 177 litri ii revine congelatorului. Pe langa toate acestea, aparatul frigorific marca Heinner mai include functia “Ineligenta artificiala” pentru reglarea automata a temperaturii interioare, o functie de super-racire/congelare, precum si un sistem de alarma pentru usa deschisa.

Compartimentul frigiderului dispune de cinci rafturi dintr-o sticla securizata, un suport pentru oua, doua compartimente Fresh Zone extrem de spatioase pentru legume si/sau fructe, trei suporturi amplasate pe usa pentru depozitarea sticlelor, borcanelor sau a altor alimente voluminoase ce nu incap pe rafturile din sticla, dar si de o iluminare interioara pe LED. Compartimentul congelatorului beneficieaza, de asemenea, tot de cinci rafturi din sticla si de doua compartimente Frozen Zone pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, precum si de o tavita pentru cuburi de gheata, patru suporturi amplasate pe usa si o capacitate mare de congelare de pana la 11 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT