Heinner HWM-5080 – masina de spalat ieftina

Cu siguranta daca ati ajuns la acest articol sunteti interesati de o masina de spalat ieftina, una care sa-si faca treaba, sa fie pe cat se poate de fiabila si cu un numar cat mai mare de programe. Cu siguranta Heinner HWM-5080 o sa va satisfaca dorintele si o sa spele rufele exact asa cum trebuie, o masina de spalat economa care vine la un pret promotional.

Pentru cei care inca nu au auzit de Heinner noi va spunem ca este un brand ce fac electrocasnice de cea mai buna calitate inca de prin 2010, de atunci au inceput sa creasca de la an la an, vanzarile au crescut iar pentru anul 2015 Iulian stanciu estimeaza vânzări de 90 mil. lei (20 mil. euro), cu 33% peste nivelul din 2014.

   Vezi AICI preţul pentru Masina de spalat Heinner HWM-5080   

Heinner HWM-5080 este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala care vine cu o viteza de centrifugare de 800 RMP si o capacitate de incarcare de 5 kg. Ideea este sa ne facem treaba pe cat se poate de econom pentru ca nu conteaza asa mult capacitatea si viteza, la sfarsit avem o singura concluzie, rufele sa fie curate, stoarse pe cat se poate de bine si cam atat, in principiu pe mine nu prea ma intereseaza sa am o masina de spalat cu 8 kg de exemplu pentru ca nu bag tot sifonierul in masina de spalat rufe.

Masina-de-spalat-rufe-Heinner-HWM-5080

Ca o remarca pentru firma Heinner, spunem ca detine un portofoliu de peste 100 de produse diferite, masini de spalat, electrocasnice pentru bucatarie, frigidere si lista nu se opreste aici.

Acum sa revenim la masina noastra de spalat Heinner remarcand faptul ca vine cu un numar de 8 programe printre care avem si un program extrem de rapid de 15 minute pentru rufele mai putin murdare, gen tricouri si cele care nu au urme de murdarie vizibile.

Ca si o functie speciala putem remarca controlul electronic al balansului la care mai adaugam un sistem de detactare pentru spuma. Clasa de eficienta energetica este A+, iar consumul de energie este extrem de scazut, nu avem datele oficiale insa cu siguranta daca face parte din aceasta clasa de eficienta energetica avem un consum redus.

Ca si detalii tehnice putem evidentia materialul cuvei care este din INOX, materialul tamburului Polipropilena si dimenziunile 85 x 59.5 x 47 (IxLxA cm).

PRO: ieftina, clasa A+, 8 programe din care remarcam programul de 15 min si garantia de 36 de luni.
Contra: nu are afisaj electronic

Comentarii

Leave a reply

Review IT