Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB – aparat de aer conditionat cu tehnologia Inverter si capacitate de 12000 BTU/h!

Preţ Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB

Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB este un aparat de aer conditionat cu tehnologia Inverter de 12000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata placut si foarte confortabil, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret acceptabil pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A++ la racire si incalzire, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 12000 BTU/h, un filtru Nano Titanium Wassabi si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Purificare, Dezumidificare, Turbo Mode, Eco Mode, Leave Home, Auto Restart, etc.).

Review Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB

Design-ul simplu dar modern al aparatului de aer conditionat marca Hitachi se va integra cu usurinta in decorul locuintei dumneavoastra, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb al unitatii interne de tip Split de perete, fiind perfect pentru acasa sau intr-un spatiu de birouri si in orice alta incapere de pana la 25 – 35 metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de 29,5 x 90 x 23 centimetri, in timp ce unitatea externa are o greutate de 34 de kilograme si dimensiunile de 54,8 x 75 x 28,8 centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de pana la 43 dB la interior si de maxim 50 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB dispune de o capacitate de racire de 11942 BTU/h l (cu un consum de 1,09 kW/h), o capacitate de incalzire de 14330 BTU/h (cu un consum de 1,10 kW/h), o capacitate de dezumidificare de 1,6 litri pe ora, dar si de un filtru Nano Titanium Wassabi. Tehnologia Inverter utilizeaza un model nou de compresor rotativ, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate atinge rapid temperatura setata si sa o mentina constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la temperaturi extreme de minim -15 grade si de maxim 43 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile sale speciale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Hitachi include cinci functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie, Purificare si Dezumidificare) si mai multe functii speciale (Auto Clean, Turbo mode, Leave Home, Sleep mode, 24h Timer, Eco Mode si Auto Restart). Mai exact, functia Leave Home este ideala atunci cand plecati in vacanta in timpul sezonului rece, deoarece aceasta functie speciala se poate activa pentru ca temperatura din incapere sa nu scada sub 10 grade Celsius. In plus, modul economic ajuta la limitarea consumului de energie cu o functionare eficienta, astfel incat sa poata mentina o temperatura optima la interior.

Părerea noastră despre produs

Modern, puternic si performant, aparatul de aer conditionat Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB este capabil sa va ofere un nivel scazut de zgomot, o temperatura optima la interior si un consum redus de energie, fiind recomandat in mod special pentru acasa sau intr-un spatiu de birouri si orice alta incapere de pana la 25 – 35 metri patrati. Astfel ca, aparatul de aer conditionat marca Hitachi reprezinta o solutie ideala pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare modern si de buna calitate, cu un compresor de inalta performanta, o capacitate mare de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare, dar care dispune si de un buget ceva mai mare.

– Părerea clienţilor –

Este un aparat silentios si foarte elegant, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator. Per total sunt foarte multimit de el si il recomand cu incredere tuturor celor interesati de acest model.

Am instalat acest aparat in vara trecuta si il utilizez pe functia de racire intr-un garaj de aproximativ 40 de metri patrati. In mod normal este recomandat unul cu capacitate de 18000 BTU/h, insa acesta se descura fara probleme si nici nu consuma multa energie.

L-am achizitionat in urma cu un an si pot spune ca sunt foarte multumit de acest sistem de climatizare. Chiar daca suprafata este aproape dubla in comparatie cu cea recomandata de producator, aparatul face fata cu succes la un apartament cu 3 camere de aproximativ 65 mp.

Nu am nimic de reprosat. Arata bine pe perete, consuma foarte putina energie si raceste/incalzeste foarte bine o suprafata de 30 metri patrati. Filtrul inclus mentine un aer proaspat si curat, iar tehnologia Inverter poate functiona optim chiar si la o temperatura de doar -15 grade Celsius.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT