REVIEW: Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6X(GBE) – Cu design elegant și microcalculator Eco Thermo Sensor!

Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6X(GBE)

Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6X(GBE) dotată cu panou de control tactil, cu ecran plat, pe care se află un indicator al capacității de răcire, îți permite să schimbi setările cu o simplă atingere. Ușa cu carcasa din sticlă călită de culoare beige, asigură o protecție suplimentară împotriva zgârieturilor și facilitează procesul de curățare. Noul compartiment pentru fructe și legume este fabricat cu un design inteligent, ce permite accesul facil la produsele depozitate acolo. În plus, frigiderul oferă mai mult spațiu de depozitare a alimentelor.

Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6X(GBE), 330 L, clasa A++, 219 kWh/an, No Frost, Sticla beige

Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6X(GBE), face parte din clasa de eficiență energetică A++. Această clasă este una dintre cele mai bune din punct de vedere al consumului de energie electrică.  Sistemul de răcire atât pentru frigider cât și pentru congelator este de tip No Frost, care elimină din start posibilitatea ca pe pereții interiori să se depună strat de gheață. Sistemul de decongelare este automat pentru ambele compartimente și se realizează după un anumit ciclu de funcționare. Hitachi R-BG410PRU6X(GBE) oferă o capacitate destul de mare pentru depozitare a alimentelor și păstrarea lor în condiții de siguranță.

Frigiderul cu un volum de 215 litri, este dotat cu rafturi pentru depozitarea recipientelor cu mâncare, cu un sertar pentru legume și fructe, un raft pentru depozitarea sticlelor și un compartiment suplimentar pentru refrigerarea alimentelor perisabile. Pe ușa frigiderului au fost create 4 spații de depozitare a sticlelor, borcanelor și a recipientelor de mici dimensiuni, precum și un suport pentru ouă.

Congelatorul se află în partea de jos și este dotat cu un număr de 3 compartimente foarte spațioase. Compresorul compact este de tip Inverter și are o capacitate mare de răcire. Acesta poate genera un volum mare de aer, reglându-și puterea de răcire cu ajutorul unui microcalculator Eco Thermo Sensor sau poate genera curenți de aer cu putere redusă, dar eficientă. Sistemul de răcire dual, permite răcirea independentă pentru fiecare dintre cele două compartimente ale combinei frigorifice.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 330
  • Volum net congelator (l): 115
  • Volum net total (l): 215
  • Clasa energetică: A++
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem dezghețare congelator: automat
  • Sistem de răcire:  No Frost
  • Funcții și tehnologii: Eco Thermo Sensor, super-congelare.

Preț Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6X(GBE)

Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6X(GBE) are un raport preț/calitate destul de bun, deoarece este dotată cu sisteme de răcire eficiente, preferențiale, mai puternice sau mai slabe, are o capacitate mare de depozitare a alimentelor, oferă consum redus de energie electrică și are un design inovator și foarte elegant. În momentul de față produsul beneficiază de o reducere substanțială, putând profita pentru a o cumpăra.

Hitachi R-BG410PRU6X(GBE)

330 L, clasa A++, 219 kWh/an

 Părerea noastră

Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6X(GBE) este un produs electrocasnic destul de eficient și de fiabil în același timp. Este dotată cu funcția de super-congelare, eficientă pentru produsele alimentare care au fost depozitate ulterior, oferă opțiunea de răcire mai puternică sau mai slabă iar în privința designului, aceasta este realizată cu materiale de înaltă calitate, precum sticla călită de culoare beige. Dispusă în bucătărie, combina frigorifică dă o notă de eleganță și se potrivește în general cu orice tip de mobilier.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT