REVIEW: Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6X(GBK) – Cu touchscreen și o eleganță debordantă!

Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6X(GBK)

Hitachi R-BG410PRU6X(GBK) face parte din clasa de eficiență energetică A++ și oferă un volum mare de 330 de litri. Cu compresor Inverter și sistem de răcire cu ventilator dual, face posibilă congelarea alimentelor pentru perioada iernii. Compresorul cu tehnologia Inverter reglează intensitatea temperaturii, aducând-o la un nivel adecvat. Ventilatorul dual injectează aer rece, în mod independent pentru fiecare compartiment, atât pentru frigider cât și pentru congelator, realizând o răcire ideală oricând.

Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6X(GBK), 330 L, clasa A++, 219 kWh/an, No Frost, Negru oglinda

Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6X(GBK) este dotată cu sistem de răcire No Frost pentru ambele compartimente ale combinei frigorifice. Volumul net total al acesteia este de 330 de litri, cu volumul net al frigiderului de 215 litri și volumul net al congelatorului de 115 litri, ceea ce este mai rar întâlnit la o combină frigorifică destinată uzului casnic. Cu clasa de eficiență energetică A++, dispozitivul are un consum de energie electrică anual de 219 kw.

Designul este realizat cu o carcasă de culoare neagră ca de cristal, durabilă, rezistentă la zgârieturi, chiar și atunci când  este lovită accidental. Acest lucru oferă o întreținere ușoară, fără a sta cu gândul că oricând poți avea musafiri care vor vedea urmele de degete pe suprafața sa lucioasă. Grație rafturilor cu design funcțional, acestea alunecă ușor permițându-ți să vezi cu ușurință chiar și produsele alimentare care sunt depozitate în partea din spate a rafturilor.

Funcția super congelare poate fi utilizată în două moduri, în funcție de ce anume dorești să stochezi în congelator. Un comutator îți oferă posibilitatea de a selecta modul corespunzător, în funcție de nevoile și dorințele tale. Raftul special pentru sticle, permite depozitarea acestora într-o poziție corectă, asigurând că nu se vor rostogoli, astfel economisind spațiul de pe ușă și rămânând loc și pentru alte produse alimentare. Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6X(GBK) menține prospețimea alimentelor și aroma. Ecranul tactil avansat cu touchscreen de pe ușa frigiderului elegant, permite schimbarea setărilor cu o simplă atingere.

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 215
  • Volum net congelator (l): 115
  • Volum net total (l): 330
  • Clasa energetică: A++
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem dezghețare congelator: automat
  • Sistem de răcire:  No Frost
  • Funcții și opțiuni: congelare rapidă

Preț Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6X(GBK)

Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6X(GBK) nu are un raport bun preț/calitate, deoarece în afară de designul elegant care o și caracterizează, aceasta deține tehnologii ce au fost implementate de câțiva ani, nejustificându-și prețul actual. Dacă ești interesat de această combină frigorifică, poți profita de faptul că beneficiază de o reducere consistentă, putând să o achiziționezi mult mai convenabil.

Hitachi R-BG410PRU6X(GBK)

330 L, clasa A++, 219 kWh/an

 Părerea noastră

Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6X(GBK) este creată cu o carcasă de culoare neagră, stil oglindă, având dispus pe ușa frigiderului un ecran tactil LCD, pe care sunt vizualizate și accesate setările. Cu acest design elegant, orice bucătărie va arăta senzațional. Deține funcții inteligente, compresor Inverter și tehnologia No Frost, care oferă mari reduceri de energie electrică. Spațiile de depozitare sunt mari și încăpătoare iar în compartimentul de legume și fructe, acestea rămân mereu proaspete și crocante.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT