REVIEW: Combina frigorifica Hitachi R-V610PRU3X(INX) – Cu sistemul Dual Cooling Fan și microcalculatorul Eco Thermo Sensor!

Combina frigorifică Hitachi R-V610PRU3X(INX)

Combina frigorifică cu două uși Hitachi R-V610PRU3X(INX) cu tehnologia No Frost, este spațioasă și oferă un volum net total de 510 litri. Aceasta face parte din clasa de eficiență energetică A++ și deține sistemul Dual Cooling Fan, asigurând o circulație eficientă a aerului rece. În funcție de condițiile din interiorul frigiderului și de mediul extern, compresorul Inverter reglează intensitate temperaturii la un nivel optim de răcire în orice moment. Sistemul Dual Cooling Fan asigură circulația rapidă și eficientă a aerului rece, iar cele două ventilatoare oferă o răcire independentă individuală, pentru fiecare compartiment. Astfel, în funcție de condiții, aerul rece poate fi redirecționat numai în congelator sau în ambele părți.

Combina frigorifica Hitachi R-V610PRU3X(INX), No Frost, A++, 510L, inaltime 176 cm, Inox

Filtrul catalitic nano titanic cu care este dotată combina frigorifică Hitachi R-V610PRU3X(INX), elimină eficient bacteriile și mirosurile, protejând alimentele. Frigiderul este dotat cu un spațiu suplimentar care poate fi utilizat în două moduri diferite, în funcție de ceea ce dorești să depozitezi în interiorul său. Comutând butonul poți selecta funcția corespunzătoare, și astfel să configurezi zona de servicii, în funcție de dorințele și nevoile tale. Pentru răcirea eficientă a combinei frigorifice, este folosită tehnologia No Frost. Combina frigorifică Hitachi R-V610PRU3X(INX) face parte din clasa de eficiență energetică A++, oferind un consum redus de energie electrică, consumul energetic anual fiind de 263 kw.

Frigiderul este dotat cu un număr de trei rafturi din sticlă termorezistentă și un compartiment pentru legume și fructe. La acest model, congelatorul se află în partea de sus, iar frigiderul în partea de jos. Congelatorul este dotat cu un număr de două compartimente, având dispuse pe ușă un număr de două suporturi pe care poți stoca pachetele cu pizza sau multe alte tipuri de alimente. Pe ușa frigiderului au fost create un număr de patru suporturi, două dintre ele fiind destinate sticlelor, iar celelalte borcanelor, cutiilor cu bere sau sucuri, bidonașele cu lapte și multe altele.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Designul este realizat în culoarea inox, etalând eleganță și oferind o notă modernă oricărei bucătării. La interior acesta prezintă LED-uri pentru iluminare, precum și un termostat reglabil. Sistemul de dezghețare se face în mod automat. Compresorul Inverter poate asigura atât o răcire puternică prin generarea unui volum mare de aer rece, dar de asemeni, poate oferi și o răcire cu putere redusă, controlată de microcalculatorul Eco Thermo Sensor.

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 365
  • Volum net congelator (l): 145
  • Volum net total (l): 510
  • Clasa energetică: A++
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem dezghețare congelator: automat
  • Sistem de răcire:  No Frost
  • Funcții și tehnologii: Eco Thermo Sensor, compresor Inverter, Dual Cooling Fan

Preț Combina frigorifica Hitachi R-V610PRU3X(INX)

Combina frigorifică Hitachi R-V610PRU3X(INX) nu își merită prețul pe deplin. Aceasta nu are un raport bun preț/calitate, deoarece, deși deține tehnologii inovatoare, congelatorul este de mici dimensiuni. În el nu se pot păstra alimente conservate pentru iarnă, ci doar produse ce urmează a fi consumate după un anumit timp. Oferă totuși, o clasă de eficiență energetică foarte bună care reduce consumul de energie electrică și are un design foarte elegant.

Hitachi R-V610PRU3X(INX)

No Frost, A++, 510L

 Părerea noastră

Combina frigorifică Hitachi R-V610PRU3X(INX) este dotată cu cele mai noi tehnologii, care dau performanță aparatului și oferă consum redus de energie electrică. Dotat cu microcalculatorul Eco Thermo Sensor poți răci alimentele exact atât cât îți dorești. Cu tehnologia No Frost niciodată nu se creează gheață pe pereții interiori. Frigiderul este destul de spațios însă congelatorul este foarte mic. Dispusă în bucătărie, aceasta oferă eleganță, potrivindu-se perfect cu orice mobilier.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT