Hitachi R-W660PRU3 GBK – side by side cu sistem dual de racire No Frost si volum net total de 540 litri!

Preţ Hitachi R-W660PRU3 GBK

Hitachi R-W660PRU3 GBK este un nou side by side premium in stil francez din sticla neagra tip oglinda, recomandata in mod special pentru o familie tanara sau pentru o familie numeroasa, care se regaseste deja si in oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru dotarile sale de top. Acesta vine cu un design elegant de culoare negru oglinda, clasa energetica A+, un display digital LED extern (cu suport Control Touch), un dozator de apa, un nou compresor tip Inverter, un sistem dual de racire No Frost, un volum net total de 540 de litri, doua compartimente speciale si foarte incapatoare, o functie Eco, o functie de super-racire/congelare si altele.

Review Hitachi R-W660PRU3 GBK

Design-ul minimalist si ultra-modern al noului aparat frigorific tip side by side de la Hitachi se va integra perfect in orice tip de decor, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare neagra, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital LED extern si suport Control Touch), un dozator de apa, dar si de patru usi tip French Doors din sticla neagra tip oglinda (fara perete despartitor). In plus, noul side by side marca Hitachi cantareste aproximativ 98 de kilograme si masoara 183,5 centimetri in inaltime, 85,5 centimetri pe latime si o adancime de 74,5 centimetri, in timp ce acesta ofera un nivel redus de zgomot de maxim 41 dB si o autonomie (fara curent electric) de pana la 13 ore.

Noul compresor tip Inverter, compact si de inalta performanta, este capabil sa asigure o racire extrem de puternica in ambele compertimente pentru a putea genera un volum mare de aer racit, regland in acelasi timp puterea de racire. Tehnologia de racire No Frost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider creeaza un microclimat ideal pentru alimente perfect proaspete, fara a fi necesara dezghetarea manuala. In plus, sistemul separat de racire dual permite racirea independenta a compartimentelor congelatorului si frigiderului, prin intermediul celor doua ventilatoare incorporate ce furnizeaza un aer rece pentru o circulare rapida si foarte eficienta.

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 396 de litri, patru rafturi din sticla securizata, un suport pentru oua, un compartiment (cu o temperatura reglabila) pentru legume si lactate/carne, un compartiment (cu un nivel optim de umiditate) pentru fructe/legume, sase suporturi amplasate pe usi, o functie de super-racire si de o iluminare interioara pe LED. Compartimentul congelatorului este alcatuit dintr-un singur compartiment complet (cu un raft din sticla si patru suporturi pe usi) pentru depozitarea alimentelor pe termen lung, in timp ce acesta beneficiaza de un volum net de 144 de litri, un dispozitiv special pentru cuburi de gheata, o functie de super-congelare si de o capacitate buna de congelare.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Părerea noastră despre produs

Noul side by side Hitachi R-W660PRU3 GBK asigura o racire si congelare destul de eficienta si complet separata a alimentelor la frigider si congelator, fara a produce gheata la frigider sau congelator, pentru a va putea bucura de alimente perfect proaspete de fiecare data, fara a se altera sau a isi pierde din proprietatile lor importante. Acestea fiind spuse, noul side by side de la Hitachi reprezinta o alegere perfecta si avantajoasa pentru cei care isi doresc un nou aparat frigorific complet echipat din toate punctele sale de vedere, cu un aspect modern negru oglinda la exterior, doua sisteme separate de racire si cateva functionalitati inteligente, la un pret foarte ok de achizitionare pentru un buget mediu.

Hitachi R-W660PRU3(GBK)

Clasa A+, 586 Litri, 183 cm inaltime, Negru oglinda

– Părerea clienţilor –

Este super elegant si foarte silentios, are o capacitate foarte generoasa de depozitare si este echipat cu un sistem separat de racire. Il recomand cu cea mai mare incredere persoanelor sau familiilor care vor un produs excelent la un pret foarte ok de achizitionare.

L-am cumparat pentru aspectul negru si tehnologia NoFrost, iar inca de la prima utilizare am fost foarte multumit de achizitia facuta. Este foarte silentios pe toata durata de functionare, extrem de incapator pentru orice familie si foarte performant pentru ziua de azi.

Este un side by side complet negru si foarte bine echipat, dupa parerea mea, disponibil la un pret foarte ok de achizitionare. Acesta arata super bine la exterior, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste foarte bine orice tip de aliment.

Un raport calitate/pret foarte bun din punctul meu de vedere. Noul side by side Hitachi se potriveste perfect in bucatarie, are o capacitate foarte mare de depozitare si se bazeaza pe un sistem separat de racire fara gheata. Per total sunt foarte multumit de el.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT