Horizon 20HL7100H – LED TV cu design ultra-slim, ecran HD de 20 inch si sistem audio Nicam!

 Preţ Horizon 20HL7100H

Ideal pentru urmarirea programelor TV si utilizarea ca monitor la PC/consola, astazi va prezentam un alt televizor de buget fara functii Smart din gama 2017 a producatorului Horizon, mai exact vorbim despre modelul Horizon 20HL7100H, un nou televizor LED cu ecran HD de 51 centimetri si sistem audio Nicam de 5W. Noul LED TV de la Horizon este disponibil deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret foarte mic pentru dotarile sale bune de imagine/sunet, in timp ce pe acesta il recomandam pentru o bucatarie normala, camera copiilor si pentru oricare alta incapere limitata cu privire la spatiul interior.

 Review Horizon 20HL7100H

Pe partea de aspect, design-ul simplu dar modern al noului LED TV de 20 inch din seria HL7100H de la Horizon se va integra cu siguranta in orice tip de decor, beneficiind de o carcasa ultra-subtire de culoare neagra, o rama ingusta a ecranului televizorului si un stand standard integrat. In plus, noul televizor LED marca Horizon este compatibil cu suportul de perete VESA 7,5 x 7,5 cm (optional) pentru a-l monta direct pe perete, fara a avea neovie de o comoda TV, in timp ce acesta are dimensiunile de 32,8 x 47,3 x 3,4 centimetri, o greutate de aproximativ 2,7 kilograme si un consum la functionare de numai 14 W.

Diagonala decenta de 51 centimetri (20 inch) a noului televizor LED de la Horizon este potrivita pentru o bucatarie normala, camera copiilor sau pentru un spatiu limitat, in timp ce acesta suporta rezolutia HD (1366×768 pixeli) pentru a afisa o imagine clara si de inalta definitie, la un unghi ok de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem stereo Nicam de maxim 5W, cu tehnologiile DTS TruSurround si Dolby Digital Plus, care va reda un sunet clar si destul de puternic, fara a distorsiona calitatea sunetului redat chiar si cu nivelul volumului la maixm, completand intreaga experienta de vizualizare a noului Horizon LED TV.In ceea ce priveste caracteristicile generale, noutelevizor LED Horizon 20HL7100H este prevazut cu un tuner digital inclus si slotul de carduri CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea tuturor transmisiilor TV digitale/HDTV, fara un decodor extern, indiferent de distribuitorul vostru de televiziune prin cablu. In plus, noul LED TV de la Horizon mai include o functie monitor pentru a-l conecta simplu si rapid la PC, laptop sau la consola de gaming si a-l utiliza ca pe un simplu monitor, dar si un media player USB pentru a reda cele mai cunoscute tipuri de continut multimedia de pe dispozitivele USB externe.

Horizon 20HL7100H

51 cm, 20HL7100H, HD

 Părerea noastră despre produs

In incheiere, trebuie sa precizam faptul ca noul televizor Horizon 20HL7100H este, dupa parerea noastra, o optiune ideala pentru cine doreste un televizor mic si de buna calitate, deoarece acesta va permite sa vizionati programele TV digitale/HD si sa-l utilizati ca monitor la PC/consola. Asadar, noul LED TV de la Horizon va ofera, de asemenea, o experienta buna de vizionare HD, pe diagonala de 51 centimetri, dar si un sunet clar si destul de puternic, cu ajutorul sistemului audio de 5W, acesta potrivindu-se cu siguranta in orice tip de decor sau spatiu limitat.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT