Horizon 24HL7100H – televizor LED de generatie 2017, cu ecran HD de 24 inch si sistem audio de 5W!

 Preţ Horizon 24HL7100H

Ideal pentru o bucatarie moderna, camera copiilor si spatiile hoteliere, astazi va prezentam un nou LED TV din noua gama de televizoare 2017 a celor de la Horizon, mai exact vorbim despre modelul Horizon 24HL7100H, un nou televizor LED fara functii Smart cu un raport calitate/pret foarte bun. Noul LED TV de la Horizon se regaseste deja si in oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru dotarile bune de imagine/sunet ale acestuia, respectiv pentru orice tip de buget al celor interesate de noul model de televizor LED a producatorului Horizon.

 Review Horizon 24HL7100H

Pe partea de aspect, noul LED TV din gama 2017 de la Horizon va ofera un design simplu dar modern, cu o carcasa subtire de culoare neagra, o rama ingusta a ecranului televizorului si un suport inclus, care se va integra perfect in orice tip de decor din locuinta voastra, indiferent ca il amplasati pe o comoda TV sau il montati pe perete. In plus, noul televizor LED marca Horizon este compatibil cu suportul de perete VESA 7,5 x 7,5 cm pentru a-l monta direct pe perete, in timp ce acesta are dimensiunile de 37,3 x 55,4 x 6,1 centimetri, o greutate de 4,5 kilograme si un consum de energie estimat la numai 19 W.

Diagonala buna de 61 centimetri (24 inch) a noului televizor LED de la Horizon este potrivita pentru o bucatarie moderna, camera copiilor sau pentru oricare alta incapere limitata, in timp ce acesta suporta rezolutia HD (1366 x 768 pixeli) pentru a afisa o imagine clara si de inalta definitie, la un unghi destul de larg de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem audio Nicam de maxim 5W, cu tehnologiile DTS si Dolby Digital Plus, care va reda un sunet clar si destul de puternic, fara a distorsiona calitatea sunetului redat, completand asadar intreaga experienta de vizualizare a noului Horizon HD LED TV.

In ceea ce priveste caracteristicile sale generale, noul televizor LED Horizon 24HL7100H este prevazut cu un tuner digital DVB-T2/C si slotul de carduri CI+, pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HDTV, fara a avea nevoie de un decodor extern, indiferent de distribuitorul vostru de televiziune prin cablu. In plus, acesta mai include o functie monitor pentru a-l putea conecta simplu si rapid la PC, laptop sau la consola de gaming, prin intrarea pentru PC (VGA) sau portul digital HDMI, dar si un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB externe, prin intermediul portului USB 2.0.

Horizon 24HL7100H

61 cm, HD

 Părerea noastră despre produs

Concluzionand cele spuse mai sus, noul televizor LED Horizon 24HL7100H este, dupa parerea noastra, o optiune potrivita pentru cei/cele care sunt in cautarea unui nou televizor de dimensiuni limitate, capabil sa le ofere o imagine clara si culori vii in timpul vizionarii a programelor TV digitale/HD. Asadar, noul LED TV de la Horizon va permite sa va bucurati de o experienta buna de vizionare HD,  pe diagonala sa de 61 centimetri, dar si de un sunet captivant si destul de puternic, cu ajutorul sistemului sau audio Nicam de 5 W, toate acestea la un pret avantajos.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT