Horizon 24HL7101H – televizor HD cu design subtire, diagonala buna si sunet clar, din gama 2017!

 Preţ Horizon 24HL7101H

Astazi va prezentam un LED TV din noua gama de televizoare 2017 a producatorului Horizon, mai exact vorbim despre modelul Horizon 24HL7101H, un nou televizor LED cu o grosime de 6,1 cm, diagonala de 61 cm si rezolutie HD Ready, pe care il recomandam pentru o bucatarie moderna, camera copiilor si nu numai. Noul LED TV de la Horizon se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile foarte bune de imagine/sunet ale acestuia, respectiv pentru orice tip de buget al persoanelor sau familiilor interesate de noul televizor LED de la Horizon.

 Review Horizon 24HL7101H

Pe partea de aspect, noul LED TV din gama 2017 de la Horizon va ofera un design modern si elegant, cu o carcasa subtire de culoare alba, o rama ingusta a ecranului televizorului si un suport standard integrat, care se va integra perfect in orice tip de decor din locuinta voastra. In plus, noul televizor LED marca Horizon este compatibil cu suportul standard de perete VESA 7,5 x 7,5 centimetri pentru a-l putea monta direct pe perete, in timp ce acesta are dimensiunile de 37,3 x 55,4 x 6,1 centimetri si o greutate de 4,5 kilograme, iar consumul de energie al televizoruui este de numai 19 W in timpul functionarii sale.

Diagonala limitata de 61 centimetri (24 inch) a noului televizor LED de la Horizon este ideala pentru o bucatarie moderna, camera copiilor sau pentru oricare alta incapere de dimensiuni reduse, in timp ce acesta suporta rezolutia HD Ready (1366 x 768 pixeli) pentru a va bucura de o imagine clara si de inalta definitie, la un unghi ok de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem audio Nicam de maxim 5 W, cu tehnologiile DTS TruSurround si Dolby Digital Plus, care va reda un sunet captivant si destul de puternic, fara a distorsiona calitatea sunetului redat chiar si atunci cand nivelul volumului este aproape la maxim.

Noul televizor LED Horizon 24HL7101H este prevazut cu un tuner digital inclus (DVB-T2/C), impreuna cu slotul de carduri CI+, pentru a receptiona fara niciun fel de problema transmisiile TV digitale ori de inalta definitie (HDTV), indiferent de distribuitorul vostru de televiziune prin cablu. Cu toate acestea, noul LED TV de la Horizon mai include o functie de monitor pentru a-l putea conecta simplu si rapid la PC, laptop sau la o consola de gaming, prin intrarea pentru PC (VGA) sau portul digital HDMI, dar si un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB externe, prin intermediul portului USB 2.0.

Horizon 24HL7101H

LED Horizon, 61 cm, 24HL7101H, HD

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele spuse mai sus, suntem de parere ca noul televizor LED Horizon 24HL7101H va ofera o experienta captivanta de vizionare HD, pe diagonala sa de 61 centimetri, respectiv un sunet clar si destul de puternic, cu ajutorul sistemului audio Nicam de maxim 5 W. Asadar, noul LED TV de la Horizon este, dupa parerea noastra, o optiune ideala si avantajoasa pentru cei care sunt in cautarea unui televizor LED de dimensiuni reduse, pentru a se bucura de o imagine HD si un sunet clar chiar si in spatiile limitate din locuinta.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT