Horizon 24HL7102H – televizor LED de culoare roz, cu ecran HD de 24 inch si sistem stereo de 5W!

 Preţ Horizon 24HL7102H

Astazi va prezentam un LED TV de culoare roz din noua gama de televizoare 2017 a celor de la Horizon, mai exact vorbim despre modelul Horizon 24HL7102H, un nou televizor LED fara functii Smart cu design subtire de culoare roz, ecran HD de 61 centimetri si sistem audio Dolby Digital de 5W. Noul LED TV de la Horizon este disponibil, de asemenea, si in oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru dotarile sale bune de imagine/sunet, in timp ce pe acesta il recomandam in special pentru camera fetelor, saloanele pentru femei, cafenelele micute, etc., cu un aspect fancy si culori vii.

 Review Horizon 24HL7102H

Design-ul simplu dar modern de culoare roz, destinat in special genului feminin, al noului LED TV de 24 inch din seria HL7103H de la Horizon se va integra perfect in decorul fancy din camera fetelor, saloanele pentru femei si nu numai, beneficiind de o carcasa subtire de culoare roz/alb, o rama ingusta a ecranului televizorului si de un suport integrat. In plus, acesta este compatibil cu suportul de perete VESA 7,5 x 7,5 centimetri (neinclus in pachet) pentru a-l monta direct pe perete, avand dimensiunile de 37,3 x 55,4 x 6,1 centimetri, o greutate de aproximativ 4,5 kilograme si un consum la functionare de numai 19 W.

Diagonala decenta de 61 centimetri (24 inch) a noului televizor LED de la Horizon se potriveste in oricare incapere de dimensiuni limitate, in timp ce rezolutia HD Ready (1366 x 768 pixeli) afiseaza o imagine clara si de inalta definitie, respectiv culori vii si naturale, la un unghi destul de larg de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem stereo Nicam de maxim 5 W, cu tehnologiile de sunet DTS TruSurround si Dolby Digital Plus, care reda un sunet bun si destul de puternic, fara a distorsiona calitatea sunetului redat, completand asadar intreaga experienta de vizualizare a noului LED TV a producatorului Horizon.

Noul televizor LED Horizon 24HL7102H este prevazut cu un tuner digital DVB-T2/C si slotul de carduri CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiile TV digitale/HD, fara a avea nevoie de un decodor extern sau mediabox, indiferent de distribuitorul de televiziune prin cablu. Pe langa toate acestea, noul LED TV de la Horizon mai include o functie de monitor pentru a-l conecta simplu si rapid la un PC sau la o consola de gaming, prin intrarea pentru PC (VGA) sau portul digital HDMI, dar si un media player USB pentru a reda filmele, muzica si fotografiile de pe dispozitivele USB, prin portul USB 2.0.

Horizon 24HL7102H

61 cm, ROZ, HD

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele discutate mai sus, suntem de parere ca noul televizor Horizon 24HL7102H se potriveste cu siguranta intr-o camera obisnuita de apartament sau intr-un dormitor destul de incapator si in oricare alta incapere de dimensiuni normale. In plus, acesta va permite sa va bucurati de o experienta buna de vizionare HD, pe diagonala sa de 61 centimetri, dar si de o experienta de sunet la fel de buna ca si cea vizuala, cu ajutorul sistemului sau audio de 5W, totul fiind ambalat intr-o carcasa subtire si complet roza.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT